Google Pixel 3 – de seneste rygter

Netop nu florerer en række rygter om den kommende smartphone fra Google. Navnet ventes at blive Google Pixel 3. Læs de seneste rygter her.

Google Pixel 3 ventes den næste smartphone fra Google at blive kaldt. Dette er egentlig ikke den store overraskelse. Mere overraskende er det måske, at den måske skal produceres hos Foxconn.

Det mest overraskende ved, at Foxconn måske skal producerer Pixel 3 er, at det primært er Foxconn, som producerer Apples iPhones.

Tidligere har Google valgt, at lade andre mobilproducenter stå for hardware-produktionen af deres Pixel-telefoner (og tidligere Nexus-modeller). Men nu går Google altså måske Apple i bedene og indkøber diverse komponenter hos forskellige leverandører, hvorefter det hele så skal samles hos Foxconn.

Et af de andre rygter som florerer er, at Google Pixel 3 kommer uden ”notch” – eller ”hakket” – som netop nu er på de fleste topmodeller. Pixel 3XL skulle derimod få ”hakket”. Begge modeller ventes at komme med Qualcomm Snapdragon 845 processoren. Det skriver The Verge.

Det ventes i øvrigt også, at Google Pixel 3 og Pixel 3XL kommer med Android P fra salgsæsken.

 – Android P stjæler iPhone X funktioner

Google Pixel 3 og Pixel 3XL ventes, at blive offentliggjort i august eller september, hvorefter de vil komme til salg i oktober. Det er spændende om Google denne gang vil sætte Pixel-telefonerne officielt til salg på det danske marked.

Mere til historien

Med udbredelsen af Google Assistant, der måske også inden længe ser dagens lys på dansk. Så kan det være, at muligheden for Google lancerer deres Pixel-telefoner på det danske marked bliver større.

Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Google Pixel 8a test | Lever ikke op til forventningerne

TEST: Inden du køber Google Pixel 8a, så skal du læse denne anmeldelse, som kommer ind på, hvorfor Pixel 8a skuffer.

(mere…)
Pixel 8a er officiel – her er overblikket

Specifikationer og priser på Pixel 8a finder du her.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Google Pixel 8a får 7 års opdateringer

Lanceringen af Pixel 8a nærmer sig. Rygterne svirrer om, at den får AI-funktioner og 7 års opdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram