Google Pixel 3 – de seneste rygter

3

Netop nu florerer en række rygter om den kommende smartphone fra Google. Navnet ventes at blive Google Pixel 3. Læs de seneste rygter her.

Google Pixel 3 ventes den næste smartphone fra Google at blive kaldt. Dette er egentlig ikke den store overraskelse. Mere overraskende er det måske, at den måske skal produceres hos Foxconn.

Det mest overraskende ved, at Foxconn måske skal producerer Pixel 3 er, at det primært er Foxconn, som producerer Apples iPhones.

Tidligere har Google valgt, at lade andre mobilproducenter stå for hardware-produktionen af deres Pixel-telefoner (og tidligere Nexus-modeller). Men nu går Google altså måske Apple i bedene og indkøber diverse komponenter hos forskellige leverandører, hvorefter det hele så skal samles hos Foxconn.

Et af de andre rygter som florerer er, at Google Pixel 3 kommer uden ”notch” – eller ”hakket” – som netop nu er på de fleste topmodeller. Pixel 3XL skulle derimod få ”hakket”. Begge modeller ventes at komme med Qualcomm Snapdragon 845 processoren. Det skriver The Verge.

Det ventes i øvrigt også, at Google Pixel 3 og Pixel 3XL kommer med Android P fra salgsæsken.

 – Android P stjæler iPhone X funktioner

Google Pixel 3 og Pixel 3XL ventes, at blive offentliggjort i august eller september, hvorefter de vil komme til salg i oktober. Det er spændende om Google denne gang vil sætte Pixel-telefonerne officielt til salg på det danske marked.

Mere til historien

Med udbredelsen af Google Assistant, der måske også inden længe ser dagens lys på dansk. Så kan det være, at muligheden for Google lancerer deres Pixel-telefoner på det danske marked bliver større.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer