Google Pixel 3 – de seneste rygter

Netop nu florerer en række rygter om den kommende smartphone fra Google. Navnet ventes at blive Google Pixel 3. Læs de seneste rygter her.

Google Pixel 3 ventes den næste smartphone fra Google at blive kaldt. Dette er egentlig ikke den store overraskelse. Mere overraskende er det måske, at den måske skal produceres hos Foxconn.

Det mest overraskende ved, at Foxconn måske skal producerer Pixel 3 er, at det primært er Foxconn, som producerer Apples iPhones.

Tidligere har Google valgt, at lade andre mobilproducenter stå for hardware-produktionen af deres Pixel-telefoner (og tidligere Nexus-modeller). Men nu går Google altså måske Apple i bedene og indkøber diverse komponenter hos forskellige leverandører, hvorefter det hele så skal samles hos Foxconn.

Et af de andre rygter som florerer er, at Google Pixel 3 kommer uden ”notch” – eller ”hakket” – som netop nu er på de fleste topmodeller. Pixel 3XL skulle derimod få ”hakket”. Begge modeller ventes at komme med Qualcomm Snapdragon 845 processoren. Det skriver The Verge.

Det ventes i øvrigt også, at Google Pixel 3 og Pixel 3XL kommer med Android P fra salgsæsken.

 - Android P stjæler iPhone X funktioner

Google Pixel 3 og Pixel 3XL ventes, at blive offentliggjort i august eller september, hvorefter de vil komme til salg i oktober. Det er spændende om Google denne gang vil sætte Pixel-telefonerne officielt til salg på det danske marked.

Mere til historien

Med udbredelsen af Google Assistant, der måske også inden længe ser dagens lys på dansk. Så kan det være, at muligheden for Google lancerer deres Pixel-telefoner på det danske marked bliver større.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram