Google Pixel 3 – de seneste rygter

Netop nu florerer en række rygter om den kommende smartphone fra Google. Navnet ventes at blive Google Pixel 3. Læs de seneste rygter her.

Google Pixel 3 ventes den næste smartphone fra Google at blive kaldt. Dette er egentlig ikke den store overraskelse. Mere overraskende er det måske, at den måske skal produceres hos Foxconn.

Det mest overraskende ved, at Foxconn måske skal producerer Pixel 3 er, at det primært er Foxconn, som producerer Apples iPhones.

Tidligere har Google valgt, at lade andre mobilproducenter stå for hardware-produktionen af deres Pixel-telefoner (og tidligere Nexus-modeller). Men nu går Google altså måske Apple i bedene og indkøber diverse komponenter hos forskellige leverandører, hvorefter det hele så skal samles hos Foxconn.

Et af de andre rygter som florerer er, at Google Pixel 3 kommer uden ”notch” – eller ”hakket” – som netop nu er på de fleste topmodeller. Pixel 3XL skulle derimod få ”hakket”. Begge modeller ventes at komme med Qualcomm Snapdragon 845 processoren. Det skriver The Verge.

Det ventes i øvrigt også, at Google Pixel 3 og Pixel 3XL kommer med Android P fra salgsæsken.

 - Android P stjæler iPhone X funktioner

Google Pixel 3 og Pixel 3XL ventes, at blive offentliggjort i august eller september, hvorefter de vil komme til salg i oktober. Det er spændende om Google denne gang vil sætte Pixel-telefonerne officielt til salg på det danske marked.

Mere til historien

Med udbredelsen af Google Assistant, der måske også inden længe ser dagens lys på dansk. Så kan det være, at muligheden for Google lancerer deres Pixel-telefoner på det danske marked bliver større.

Forskning: Apple Watch kunne tjekke for hjerteanfald

Apple Watch reddede techskribents liv. Forskning tyder på, at avancerede sundhedsfunktioner kan nå til Apple Watch.

(mere…)
Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram