Google vil lancere tre Pixel-smartwatches i efteråret

RYGTE: Der er netop dukket rygter op om, at vi kommer til at se tre smartwatches fra Google til efteråret. Læs mere om rygterne her.

Evan Bless er kendt for sine læk (Skærmbillede: MereMobil)

Evan Blass er kendt for sin insiderviden og læks. På Twitter skriver han, at til efteråret vil Google lancere et smartchwatch i Pixel serien. Han skriver også, at vi også kan forvente at se Pixel 3, Pixel 3XL og anden generation af Google Pixel buds ved Googles hardware event i efteråret.

Google vil lancere hele tre smartchwatches

Kort tid efter Evan Blass luftede de seneste rygter skriver XDA Developers, at andre kilder fortæller, at Google vil lancere hele tre smartwatches til efteråret. De tre modeller har fået kodenavnene Ling, Triton og Sardine.

Det er endnu ukendt, hvad der adskiller de tre modeller fra hinanden. Rygtet forlyder dog, at alle modellerne har GPS, LTE, VoLTE, Bluetooth inklusiv apt-X, WiFi, pedometer, pulsmåler og andre sundhedsfunktioner.

Google I/O er skudt igang

Qualcomm leverer chips til Googles nye smartwatches

Det er angiveligt Qualcomm, som skal leverer chip’en til de nye Google smartwatches. Qualcomm har udviklet en ny chip ved navn Snapdragon 3100, som er en variant af Snapdragon 2100.

Snapdragon 3100 har en quad-core CPU, ARM Cortex-A7 og en Adreno 304 GPU. En af fordelene ved den nye chip er et nyt strømstyringssystem, som har fået navnet “Blackghost.”

Blackghost kører uafhængigt af hovedprocessoren, som kun benyttes når uret er aktivt. Med Blackghost kan uret f.eks. svare på stemmekommandoer uden at skulle vækkes op. Målet er, at give brugerne den bedst mulige batterilevetid.

Er smartchwatches endelig blevet smarte?

Smartwatches har længe føltes en gadget, der endnu ikke har vist sit fulde potentiale. Dog ser vi nu, at der begynder at ske så meget på den front, at smartwatches endelig går fra tech-entusiasternes håndled, og faktisk bliver en brugbar hverdags-gadget.

I dag bliver smartwatches ”smarte”

Herhjemme er Apple klar med et nyt Apple Watch med indbygget eSIM. Dette betyder, at du kan foretage og modtage opkald via uret uden, at du skal have telefonen med. Samtidigt har vi også set f.eks. Nokia og Fossil lancere smartwatches, som mere ligner et traditionelt ur end en gadget.

Mere til historien

Når der er tale om rygter, er det naturligvis altid bedst at tage det hele med et gran salt. Dog er Evan Blass kendt for ofte at ramme rigtigt. Det bliver spændende at se, om dette rygte holder stik.

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
Dansk hovedpine i Chromebook-sag tages op i Norge

Det norske datatilsyn efterlyser en stærkere central styring af privatlivsdata i skolerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram