Samsung Wireless Charger Duo lader ur og telefon

Oplad din smartphone og Samsung smartwatch samtidigt. Samsungs dobbelte trådløse oplader er klar til butikkerne.

Samsung Wireless Charger Duo

Samsung Wireless Charger Duo (Foto: Samsung)

Samsung har udviklet en dobbelt opladestation til trådløse enheder. Du kan lade et Samsung smartwatch og en smartphone på samme tid.

Den trådløse oplader understøtter standarden Qi til opladning af telefoner. Dermed kan du oplade telefoner fra alle producenter, og ikke kun Samsung-telefoner, på opladestationen.

Opladningen sker med 7.5 watt hvilket inden for trådløs opladning er ”hurtig opladning”. I forhold til den kablede oplader er dette dog stadig utroligt langsomt.

Smartwatch-laderen kan oplade Samsung Gear S3, Gear Sport eller Galaxy Watch. Det kan ikke oplade Apple Watch da urerne benytter forskellige ladestandarder.

VIDEO: Jeg har prøvet Samsung Galaxy Watch – se med her

Wireless Charger Duo har en lille ventilator indbygget, der kan holde enhederne kølige mens de oplades.

Fra uge 34 kan Samsung Wireless Charger Duo købes i Danmark. Prisen er 799 kroner (vejledende). Dagsprisen kan du tjekke på Sponseret link Pricerunner.

BAGGRUND: Bag om Qi-trådløs opladning

Selvom duo-laderen er smart, så er den på papiret ikke nær så kraftig som Samsung Wireless Charger Stand (EP-N5100). Denne har et trådløst output på 15 watt. Produktet har tidligere vundet en stor test af trådløse opladere her på MereMobil.dk.

ANMELDELSE: Her er de bedste trådløse opladere

I september annoncerede Apple en trådløs oplader, der kan lade iPhone, Apple Watch og Airpods på den samme plade. Siden annonceringen har Airpower været ramt af problemer og efterfølgende forsinkelser. Airpower når måske først butikkerne i efteråret 2018.

Her er Samsung Galaxy Note 9

Mere til historien

Samsung offentliggjorde Wireless Charger Duo i forbindelse med Galaxy Note 9 eventen den 9. august 2018 i New York. Her blev DeX Cable også fremvist. Med DeX kan nyere Samsung telefoner tilsluttes ekstern skærm, mus og tastatur.

To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram