Samsung Wireless Charger Duo lader ur og telefon

25

Oplad din smartphone og Samsung smartwatch samtidigt. Samsungs dobbelte trådløse oplader er klar til butikkerne.

Samsung Wireless Charger Duo
Samsung Wireless Charger Duo (Foto: Samsung)

Samsung har udviklet en dobbelt opladestation til trådløse enheder. Du kan lade et Samsung smartwatch og en smartphone på samme tid.

Den trådløse oplader understøtter standarden Qi til opladning af telefoner. Dermed kan du oplade telefoner fra alle producenter, og ikke kun Samsung-telefoner, på opladestationen.

Opladningen sker med 7.5 watt hvilket inden for trådløs opladning er ”hurtig opladning”. I forhold til den kablede oplader er dette dog stadig utroligt langsomt.

Smartwatch-laderen kan oplade Samsung Gear S3, Gear Sport eller Galaxy Watch. Det kan ikke oplade Apple Watch da urerne benytter forskellige ladestandarder.

VIDEO: Jeg har prøvet Samsung Galaxy Watch – se med her

Wireless Charger Duo har en lille ventilator indbygget, der kan holde enhederne kølige mens de oplades.

Fra uge 34 kan Samsung Wireless Charger Duo købes i Danmark. Prisen er 799 kroner (vejledende). Dagsprisen kan du tjekke på %%%% Pricerunner.

BAGGRUND: Bag om Qi-trådløs opladning

Selvom duo-laderen er smart, så er den på papiret ikke nær så kraftig som Samsung Wireless Charger Stand (EP-N5100). Denne har et trådløst output på 15 watt. Produktet har tidligere vundet en stor test af trådløse opladere her på MereMobil.dk.

ANMELDELSE: Her er de bedste trådløse opladere

I september annoncerede Apple en trådløs oplader, der kan lade iPhone, Apple Watch og Airpods på den samme plade. Siden annonceringen har Airpower været ramt af problemer og efterfølgende forsinkelser. Airpower når måske først butikkerne i efteråret 2018.

Her er Samsung Galaxy Note 9

Mere til historien

Samsung offentliggjorde Wireless Charger Duo i forbindelse med Galaxy Note 9 eventen den 9. august 2018 i New York. Her blev DeX Cable også fremvist. Med DeX kan nyere Samsung telefoner tilsluttes ekstern skærm, mus og tastatur.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer