Airpower – Apples trådløse oplader er yderligere forsinket

RYGTE: Apple AirPower, den trådløse opladestation, bliver formodentlig først tilgængelig i efteråret.

Apple AirPower

AirPower plade fra Apple der kan lade både iPhone, iPad og AirPods (Foto: Apple)

Fremtiden er trådløs, men den lader vente på sig. Da Apple præsenterede nye iPhones i efteråret var det med løftet om en ny trådløs oplader kaldet AirPower, der skal gøre det nemt at oplade iPhone, Apple Watch og AirPods. Ni måneder efter sin præsentation er den trådløse oplader stadig ikke tilgængelig. Og det kan der være flere gode grunde til. Det skriver Bloomberg.

Apple dominerende i første kvartal 2018

Modsat konkurrenterne så kan AirPower oplade tre enheder på samme tid. Og det er særligt udfordrende. Det fortæller en unavngiven kilde til Bloomberg. Ifølge kilden er en af udfordringerne, at de spoler, der skal transmittere strømmen til enhederne, kommer til at ligge oven på hinanden.

Derudover passer spolerne ikke til de samme enheder. Det betyder, at AirPower skal have tre iPhone-spoler, tre Apple Watch-spoler og tre AirPod-spoler.

Bag om Qi-trådløs opladning

Ifølge Bloomberg er der også andre udfordringer knyttet til Apples AirPower. Den trådløse oplader inkluderer nemlig en skrabet udgave af iOS. Tanken er, at AirPower-måtten kan kommunikere med de enheder, der lader op. På den måde kan den sikre den optimale overførsel af spænding.

Det er ikke første gang, at et Apple produkt er lang tid undervejs. SmarthøjtalerEN kaldet Homepod blev oprindeligt præsenteret i juni 2017. Først i februar 2018 blev højtaleren sat til salg efter to måneders forsinkelse.

Flere rygter peger på, at AirPower bliver tilgængelig i efteråret sammen med iOS 12. Derudover får AirPower formodentlig selskab er tre nye iPhones. Dem kan du læse mere om her.

Er trådløs opladning smart? Få styr på fordele og ulemper

Hvis du ikke kan vente på AirPower så kan du i dag finde flere trådløse oplader. Men ligesom AirPower har de en række fordele og ulemper. 

Mere til historien

Først i 2017 valgte Apple at understøtte trådløs opladning på iPhones. Flere Android-telefoner har understøttet trådsløs opladning de sidste par år.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram