Denne uges mobilnyheder – uge 22

UGE 22: Android-grundlæggerne er klar med ny smartphone, Nokia 3310 kan købes nu og OnePlus 3 og 3T får Android O. Her er ugens nyhedsoverblik.

Ugens nyhederUgen har budt på en række interessante nyheder i mobilbranchen. Vi ser tilbage på ugens nyhedsoverblik her.

Andy Rubin, grundlæggeren af Android, præsenterede den ventede Essential PH-1 smartphone. Indtil nu skal vi da ikke glæde os over telefonen for tidligt herhjemme, da det pt. kun muligt at bestille Essential Phone hvis man bor i USA. Om den kommer til salg på andre markeder på et senere tidspunkt er endnu uvist.

Essential PH-1 – her er smartphonen fra Android-grundlæggeren

En af ugens helt store nyheder har været salgsstarten på den relancerede Nokia 3310. Denne nyhed har fyldt i mange medier. Indtil videre har mange anmeldere dog givet den en kold modtagelse og blandt andet været negative over det kun er en 2G-telefon. Du kan købe den nye Nokia 3310 hos YouSee, Telmore, ProShop m.fl. til en vejledende pris på 499 kroner.

Trods flere dårlige anmeldelser i udlandet, så er danskerne dog interesserede i telefonen. Flere steder meldte enten udsolgt eller tæt på udsolgt kort efter salgsstarten.

Danskerne er vilde med Nokia 3310 – udsolgt flere steder

Men de telefoner, som Nokia for alvor satser på, er deres Android-telefoner. Disse ventes at komme til salg i nær fremtid. Allerede nu loves det, at de vil blive opdateret til Android O.

Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

Du kan også læse mere om vores eventyr med robotplæneklipperen. I dette afsnit ser vi nærmere på en udfordring, som mange danske børnefamilier har – nemlig trampolinen i haven. Vi har nu tredje afsnit af bloggen online – og du finder det her.

Det blev også ugen hvor topmodellen HTC U 11 landede til test. Er du interesseret så tjek denne: Hvad vil du vide om HTC U 11?

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 22

  1. Essential PH-1 – her er smartphonen fra Android-grundlæggeren
  2. Ny Nokia 3310 får kold modtagelse
  3. OnePlus 3 og OnePlus 3T vil få Android O
  4. Robotplæneklipper – den store trampolinudfordring
  5. 36 milioner Android enheder kan være ramt af malware
  6. Google Photo runder én milliard installationer
  7. I dag kan du købe den nye Nokia 3310 i Danmark
  8. Nokia 3310 var tidens bedste telefon – sådan husker vi den
  9. Nokias Android-telefoner på vej mod butikkerne
  10. Fremtidstech: Oplad mobilen på få minutter

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.