Denne uges mobilnyheder – uge 22

0

UGE 22: Android-grundlæggerne er klar med ny smartphone, Nokia 3310 kan købes nu og OnePlus 3 og 3T får Android O. Her er ugens nyhedsoverblik.

Ugens nyhederUgen har budt på en række interessante nyheder i mobilbranchen. Vi ser tilbage på ugens nyhedsoverblik her.

Andy Rubin, grundlæggeren af Android, præsenterede den ventede Essential PH-1 smartphone. Indtil nu skal vi da ikke glæde os over telefonen for tidligt herhjemme, da det pt. kun muligt at bestille Essential Phone hvis man bor i USA. Om den kommer til salg på andre markeder på et senere tidspunkt er endnu uvist.

Essential PH-1 – her er smartphonen fra Android-grundlæggeren

En af ugens helt store nyheder har været salgsstarten på den relancerede Nokia 3310. Denne nyhed har fyldt i mange medier. Indtil videre har mange anmeldere dog givet den en kold modtagelse og blandt andet været negative over det kun er en 2G-telefon. Du kan købe den nye Nokia 3310 hos YouSee, Telmore, ProShop m.fl. til en vejledende pris på 499 kroner.

Trods flere dårlige anmeldelser i udlandet, så er danskerne dog interesserede i telefonen. Flere steder meldte enten udsolgt eller tæt på udsolgt kort efter salgsstarten.

Danskerne er vilde med Nokia 3310 – udsolgt flere steder

Men de telefoner, som Nokia for alvor satser på, er deres Android-telefoner. Disse ventes at komme til salg i nær fremtid. Allerede nu loves det, at de vil blive opdateret til Android O.

Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

Du kan også læse mere om vores eventyr med robotplæneklipperen. I dette afsnit ser vi nærmere på en udfordring, som mange danske børnefamilier har – nemlig trampolinen i haven. Vi har nu tredje afsnit af bloggen online – og du finder det her.

Det blev også ugen hvor topmodellen HTC U 11 landede til test. Er du interesseret så tjek denne: Hvad vil du vide om HTC U 11?

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 22

  1. Essential PH-1 – her er smartphonen fra Android-grundlæggeren
  2. Ny Nokia 3310 får kold modtagelse
  3. OnePlus 3 og OnePlus 3T vil få Android O
  4. Robotplæneklipper – den store trampolinudfordring
  5. 36 milioner Android enheder kan være ramt af malware
  6. Google Photo runder én milliard installationer
  7. I dag kan du købe den nye Nokia 3310 i Danmark
  8. Nokia 3310 var tidens bedste telefon – sådan husker vi den
  9. Nokias Android-telefoner på vej mod butikkerne
  10. Fremtidstech: Oplad mobilen på få minutter

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer