Hvad vil du vide om HTC U 11? Testen er i gang

36

HTC U 11 er netop landet på mit bord. Testen er dermed i gang. Hvad vil du gerne vide om den nye satsning fra HTC?

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)
HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

UPDATE: Læs den komplette anmeldelse af HTC U11 her.

HTC har i flere år været kendt for telefoner som anmelderne elsker, køberne synes er interessante, men hvor telefonerne alligevel ikke er kommet med hjem fra butikkerne i stort nok omfang. Måske HTC U 11 kan ændre på dette?

Når først du ser HTC U 11 rigtigt skal du virkelig have en sur og dårlig dag, hvis ikke du skal synes den ser fantastisk ud. Væk er det grimme kamera-bump på bagsiden. Nu er designet toppoleret i ordets bedste betydning.

Testversionen hedder Amazing Silver, men den opleves mest som koboltblå. Den er helt vanvittig flot! I Danmark lander farverne Amazing Silver og Brilliant Black i butikkerne. Senere skulle man kunne bestille Sapphire Blue og Solar Red.

Herunder kan du se et par billeder jeg tog lige da U 11 var landet.

HTC U 11
HTC U11 kommer med Edge Sense, som er en helt nye måde at interagere med din telefon på. Nu kan du tage hurtige selfies, sende et billede i Snapchat, åbne dit boardingpas og meget mere, med blot et naturligt let eller hårdt klem.
Køb her:  HTC U 11.

Hvis du er nervøs for at ridse telefonen, så ligger der et gennemsigtigt plastikcover i salgsæsken, men jeg synes jo, at en telefon skal opleves som designet er tænkt, og det er ikke med cover. Så jeg tager chancen og kører uden. Trods alt er der Gorilla Glass 5 på for- og bagside.

Du kan læse flere detaljer om HTC U 11 i artiklen ”Alt om U 11, den nye topmodel”.

Nu vil jeg gerne vide, hvad du synes der skal med i anmeldelsen. Hvilke spørgsmål sidder du med? Skriv i kommentarfeltet herunder eller smid mig en mail. Du kan også følge mig på Facebook og Twitter og skrive via disse kanaler.

HTC U 11 bliver tilgængelig i Danmark fra uge 24. Det er ugen der starter med mandag den 12. juni. Den vejledende pris er 5.790 kroner uden abonnement. Til den pris får du 64 GB indbygget hukommelse, der kan udvides, samt 4 GB RAM.

HTC U 11 – mine første indtryk

Billeder af HTC U 11

Mere om HTC U 11

Mere til historien

Selvom HTC U 11 endnu ikke er klar til salg så har den allerede vundet den første udmærkelse. Kameratestsitet DxOMark har netop kåret U 11 til smartphonen med det p.t. bedste kamera.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer