HTC U 11 – mine første indtryk

WEB-TV: Designet er spændende, kameraet verdens bedste og lyden overrasker. Den nye klem-funktion opleves intuitiv. Her er mine første indtryk af HTC U 11.

Forgængeren var et fejlskud

HTC U 11 i farven Amazing Silver (Foto: HTC)

HTC U 11 i farven Amazing Silver (Foto: HTC)

HTC U Ultra vi så i starten af året var et fejlskud. Sådan oplever man det, når HTC U 11 ligger i ens hånd. U 11 er bare  meget mere, og meget bedre. I hvert fald i ud fra de første indtryk. Den endelige dom kommer naturligvis i anmeldelsen. Og vi glæder os til mere tid med HTC U 11 og er spændt på om vores første indtryk holder stik.

HTC U 11 har fokus på god lyd (Boomsound er opdateret), godt kamera (verdens bedste mobilkamera ifølge DxOMark) og så er den vand- og støvafvisende (IP67).

Telefonen kører på Qualcomm Snapdragon 835 med 4 GB RAM, og opleves lynende hurtig og virkelig smooth, når man bevæger sig rundt mellem menuer og programmer.

Udover at kameraet klarer sig vildt godt, ifølge DxOMark, så læg også mærke til, at den klodsede kameralinse vi så på foregående modeller nu er helt væk. Dertil kommer et opdateret design med et flot farvespil, der dog kræver en pudseklud inden for rækkevidde.

HTC satser på det sikre i U 11. Det betyder også et farvel til den håbløse notifikationsskærm vi så på HTC U Ultra i starten af året.

- Alt du skal vide om HTC U 11

Bonus i salgspakken

I salgspakken ligger et HTC USonic in-ear headset der tilsluttes via USB Type-C, men der ligger også en adapter fra USB Type-C til 3,5 mm jackstik. Stikket indeholder digital til analog konvertering og fungerer på en lang række konkurrerende Android telefoner.

Desuden ligger der et gennemsigtigt beskyttelsescover samt en hurtigoplader der understøtter Qualcomm Quick Charge 3.0.

På fronten af telefonen sidder fingeraftrykslæseren, og så er U 11 født med Android 7.1.1.

Et klem udløser funktioner

HTC U 11

HTC U11 kommer med Edge Sense, som er en helt nye måde at interagere med din telefon på. Nu kan du tage hurtige selfies, sende et billede i Snapchat, åbne dit boardingpas og meget mere, med blot et naturligt let eller hårdt klem.
Køb:  HTC U 11.

Med ultralydsteknologi kan telefonen finde ud af hvor hårdt du klemmer den på siden. Det kan bruges til opstart af kamera (kort klem) eller tænd/sluk af lommelygte (langt klem).

Umiddelbart en popsmart funktion. Men den giver faktisk meget bedre mening, end man skulle tro. Efter et stykke tid i selskab med U 11 er min dom, at funktionen virker helt naturlig og som en lille glimrende hverdags-innovation, der giver mening. Man bestemmer selv, hvilke funktioner der skal aktiveres af et klem.

HTC U 11 er den mest interessante smartphone fra HTC i meget lang tid, og jeg forstår ikke hvorfor de skulle bruge tid på U Ultra tilbage i januar / februar.

- TEST: HTC U11 er HTCs hidtil bedste smartphone

Prisen er 5.790 kroner uden abonnement. Salget starter i begyndelsen af juni.

- Detaljer om prisen for HTC U 11 i Danmark

Mere til historien

På MereMobil.dk bringer vi en stor anmeldelse af HTC U 11 når vi nærmer os salgsstarten.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene fra Doro

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
OnePlus 11 er virkelig god - se testen

VIDEO: Inden du køber OnePlus 11, skal du se denne video. Kom tæt på OnePlus' 2023-topmodel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram