HTC U 11 – pris og tilgængelighed

HTC U 11 koster 5.790 kroner uden abonnement. Læs mere om priser, varianter og tilgængelighed for den nye topmodel HTC U 11.

HTC U 11 (Foto: HTC)

HTC U 11 (Foto: HTC)

Køber du HTC U 11 får du en telefon med den nyeste processor fra Qualcomm, Snapdragon 835, med 4 GB RAM. HTC matcher dermed Sony Xperia XZ Premium og LG G6. Samsung bruger deres eget Exynos chipset i vores markedsområde på Galaxy S8’erne, og er således ikke med Qualcomms processor i den danske variant.

Udgaven af HTC U 11, der lander i Norden, har 64 GB intern hukommelse samt 4 GB RAM. Hvis ikke pladsen rækker kan der suppleres med MicroSD-hukommelseskort på op til 1 TB. HTC's nye flagskib findes også med 128 GB intern hukommelse og 6 GB RAM, men denne bliver ikke tilgængelig på det nordiske marked.

- HTC U 11 – alt du skal vide om topmodellen

HTC U 11

HTC U11 kommer med Edge Sense, som er en helt nye måde at interagere med din telefon på. Nu kan du tage hurtige selfies, sende et billede i Snapchat, åbne dit boardingpas og meget mere, med blot et naturligt let eller hårdt klem.
Køb:  HTC U 11.

Som vi har beskrevet nogle gange så er HTC en producent, der har det svært, hvilket også har sendt teleselskaberne i venteposition. Aktuelt har ingen af dem meldt sig klar til at rydde en plads til HTC U 11.

Til gengæld tør Elgiganten godt binde an med den nye HTC-telefon, og vil have telefonen tilgængelig når salgsstarten skydes i gang omkring uge 24 2017.

- Mine første indtryk af HTC U 11

Forgængeren HTC U Ultra, der kom til salg i slutningen af første kvartal, var prissat til 5.990 kroner uden abonnement. HTC U 11 er sat til 5.790 kroner uden abonnement. I forhold til HTC's position på markedet må det siges at være i den høje ende.

Farverne bliver Amazing Silver og Brilliant Black, og HTC holder sig dermed til den traditionelle, og lidt kedelige. Særligt set i lyset af, at HTC U 11 faktisk findes i en mega cool Sapphire Blue og Solar Red samt såkaldt Ice White.

- TEST: HTC U11 er HTCs hidtil bedste smartphone

Her er HTC U 11

Mere til historien

Google Assistant og Amazon Alexa er tilgængelig i HTC U 11 fra salgspakken, oplyser HTC. Planen er, at HTC over tid vil åbne for flere digitale assistenter.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dette års iPhone-modeller er dyrere end sidste års modeller, men mere overraskende er prisen også steget på sidste års modeller.

(mere…)
Det koster iPhone 14-telefonerne

PRISER: Det bliver dyrt at være iPhone 14-ejer. Se de danske priser på iPhone 14-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram