HTC U 11 – pris og tilgængelighed

0

HTC U 11 koster 5.790 kroner uden abonnement. Læs mere om priser, varianter og tilgængelighed for den nye topmodel HTC U 11.

HTC U 11 (Foto: HTC)
HTC U 11 (Foto: HTC)

Køber du HTC U 11 får du en telefon med den nyeste processor fra Qualcomm, Snapdragon 835, med 4 GB RAM. HTC matcher dermed Sony Xperia XZ Premium og LG G6. Samsung bruger deres eget Exynos chipset i vores markedsområde på Galaxy S8’erne, og er således ikke med Qualcomms processor i den danske variant.

Udgaven af HTC U 11, der lander i Norden, har 64 GB intern hukommelse samt 4 GB RAM. Hvis ikke pladsen rækker kan der suppleres med MicroSD-hukommelseskort på op til 1 TB. HTC’s nye flagskib findes også med 128 GB intern hukommelse og 6 GB RAM, men denne bliver ikke tilgængelig på det nordiske marked.

HTC U 11 – alt du skal vide om topmodellen

HTC U 11
HTC U11 kommer med Edge Sense, som er en helt nye måde at interagere med din telefon på. Nu kan du tage hurtige selfies, sende et billede i Snapchat, åbne dit boardingpas og meget mere, med blot et naturligt let eller hårdt klem.
Køb:  HTC U 11.

Som vi har beskrevet nogle gange så er HTC en producent, der har det svært, hvilket også har sendt teleselskaberne i venteposition. Aktuelt har ingen af dem meldt sig klar til at rydde en plads til HTC U 11.

Til gengæld tør Elgiganten godt binde an med den nye HTC-telefon, og vil have telefonen tilgængelig når salgsstarten skydes i gang omkring uge 24 2017.

Mine første indtryk af HTC U 11

Forgængeren HTC U Ultra, der kom til salg i slutningen af første kvartal, var prissat til 5.990 kroner uden abonnement. HTC U 11 er sat til 5.790 kroner uden abonnement. I forhold til HTC’s position på markedet må det siges at være i den høje ende.

Farverne bliver Amazing Silver og Brilliant Black, og HTC holder sig dermed til den traditionelle, og lidt kedelige. Særligt set i lyset af, at HTC U 11 faktisk findes i en mega cool Sapphire Blue og Solar Red samt såkaldt Ice White.

TEST: HTC U11 er HTCs hidtil bedste smartphone

Her er HTC U 11

Mere til historien

Google Assistant og Amazon Alexa er tilgængelig i HTC U 11 fra salgspakken, oplyser HTC. Planen er, at HTC over tid vil åbne for flere digitale assistenter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer