Google Photo runder én milliard installationer

KORT NYT: Google har fået succes med deres foto-applikation, Google Photos, som netop har rundt en ny stor milepæl. Den er nu installeret mere end 1 milliard gange.

Google Photos

Google Photos

Google Photos har nu rundet en ny stor milepæl - nemlig én milliard installationer via Google Play Store. Det skriver GSMArena.com.

Under det netop afholdte Google I/O kunne Google afsløre, at applikationen har mere end 500 millioner aktive brugere hver eneste måned. Det er en vækst på 300 millioner aktive brugere i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Google tilføjer løbende nye features til applikationen. Senest er tilføjet nye arkiv-features, der lader brugerne gemme udvalgte billeder fra den generelle oversigt i applikationen. Det skriver The Verge.

- Google Fotos får nye features – del minderne

Præcis hvor mange downloads Google Photos har i alt er uvist, da der også er iOS-brugere der har applikationen installeret. Og denne én milliard installationer er som tidligere nævnt kun via Google Play.

Mere til historien

Google har også udviklet applikationen Google PhotoScan, der kan lave en digital backup af papirsbilleder. Du kan læse mere om den applikation her.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram