Google Fotos får nye features – del minderne

0

Google har succes med Google Fotos, der er deres bud på en intelligent foto-app. Nye funktioner gør det nemmere at dele og gemme minderne.

Google Fotos bruges nu af mere end 500 millioner brugere (Kilde: Google I/O 2017)
Google Fotos bruges nu af mere end 500 millioner brugere (Kilde: Google I/O 2017)

Google Fotos er en succes. Der er nu mere end 500 millioner aktive brugere af applikationen og flere kan snart komme til. Google er nemlig klar med nye features til Google Fotos.

 – Google Fotos er opdateret med videostabilisering

De brugere, som er på Google Fotos, uploader hver dag mere end 1,2 milliarder billeder og videoer til tjenesten.

Og det bliver nu lettere at dele oplevelserne med dine venner, familie eller andre du holder af.

Google Fotos vil nu minde dig om, at dele dine billeder. Og den gør det nemt for dig. Applikationen udvælger nemlig de bedste billeder for dig – og så kan du altid manuelt sortere til eller fra. Google Fotos foreslår også selv hvem, som skal modtage dine billeder. Det gør den blandt andet ud fra at genkende, hvem der er på billederne.

Google Fotos får også en familiedelingsfunktion. Her deles indhold automatisk med de modtagere du vælger. Eksempelvis kan du indstille Google Fotos til automatisk at dele billeder af dit barn eller kæledyr. Applikationen genkender så f.eks. barnet og deler automatisk billedet med begge forældre, så de har det i deres galleri. Helt automatisk.

Men selvom vi skriver 2017 og Google normalt er til digitalisering, så får Google Fotos også en ny feature – nemlig fotobogen. Photo Books gennemgår dine billeder og gør det nemt for dig, at udvælge billeder fra en bestemt rejse, begivenhed eller person – og foreslår så et udvalg af billeder, som du kan generere en fotobog med.

Priserne for disse fotobøger vil starte ved 10 og 20 dollars afhængig af om du ønsker et ”soft-cover” eller hardcase.

I starten vil Googles Photo Books først debutere på det amerikanske marked – ligseom de nye features også først er klar der.

 – TIP: Google PhotoScan – hurtig backup af gamle papirfotos

De nye features er klar inden for de kommende uger.

Mere til historien

På sigt vil Google Lens også finde vej til Google Foto. Dermed vil du på sigt kunne søge efter informationer om et billede længe efter det er taget.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer