Honor 9 offentliggøres i dag – følg livestream

Den nye Honor 9 afsløres senere i dag i Berlin. Du kan følge eventen via livestream – se hvordan her.

Honor 9 lancering i Berlin

Honor 9 lancering i Berlin

Honor 9 er allerede annonceret til det kinesiske marked, men den store offentliggørelse for en worldwide lancering sker først senere i dag.

Her er Honor 9 – afsløret i Kina

Berlin er stedet, hvor Honor 9 senere i dag vil blive annonceret til det europæiske og globale marked. Det betyder også, at vi bliver klogere på tilgængelighed og pris for det danske marked.

Afsløringen af telefonen finder sted klokken 14.30 og du kan følge med via livestream – se den herunder eller følg med på Honor’s officielle hjemmeside.

MereMobil.dk er tilstede i Berlin og følger lanceringen og holder dig opdateret på alle detaljerne.

Spændingen om specifikationerne er ikke stor, da telefonen jo allerede er offentliggjort i Kina – og det ventes den får de samme specifikationer.

Honor 9 kommer med en 5.15 tommer stor Full HD LCD-skærm, HiSilicon Kirin 960-processor fra Huawei, dual-kamera med 12 og 20 megapixels kamera og 2 x optisk zoom og 3.200 mAh batteri. Honor 9 kommer med Huawei’s egen Android-udgave EMUI 5.1.

Den kommer i varianter med 4 GB eller 6 GB RAM og 64 GB eller 128 GB intern hukommelse. Om begge varianter vil være tilgængelige på det danske marked er uvist.

Dette bliver vi klogere på senere i dag, samt hvad pris og hvornår telefonen kommer på hylderne herhjemme.

Da MereMobil.dk testede forgængeren, Honor 8, sidste år var begejstringen stor. Det er derfor supre spændende at se, hvordan Honor 9 vil klare sig i forhold til.

TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Mere til historien

Honor 8 havde en pris på 3.499 kroner uden abonnement da den kom i handlen herhjemme sidste år.

Tidligere Huawei-brand Honor får Google-apps

Skilsmissen mellem Honor og Huawei ser ud til at bære frugt. Honor får nu fuld adgang til Androids funktioner og tjenester.

(mere…)
Honor vil overgå Huawei Mate- og P-serierne

De kommende Magic-flagskibstelefoner fra Honor vil ifølge Honors CEO overgå modellerne i Huaweis Mate- og P-serie både på kamera og ydelse.

(mere…)
Honor fri for sanktioner – vil udfordre Apple og Huawei

Honor, som tidligere var ejet af Huawei, er nu solgt og ventes at være fri for sanktionerne. Nu kommer Honor View 40.

(mere…)
Kan Huawei skyde genvej til Google gennem Honor?

Huawei trækker sig fra subbrandet Honor, men er det nok til, at Honor kan godkendes af amerikanerne, så Honor-telefoner får adgang til Googles apps og tjenester?

(mere…)
Huawei: Så er salget af Honor officielt

Huawei har valgt at sælge datterselskabet Honor fra. Det gør de for at sikre Honors overlevelse. Det oplyser Huawei i en pressemeddelelse.

(mere…)
Huawei sælger Honor-brandet fra

Huawei har solgt deres Honor-brand fra i håbet om, at Honor kan ”leve videre” uden at blive ramt af USAs sanktioner, der har bremset Huaweis succes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram