Honor 9 offentliggøres i dag – følg livestream

1

Den nye Honor 9 afsløres senere i dag i Berlin. Du kan følge eventen via livestream – se hvordan her.

Honor 9 lancering i Berlin
Honor 9 lancering i Berlin

Honor 9 er allerede annonceret til det kinesiske marked, men den store offentliggørelse for en worldwide lancering sker først senere i dag.

Her er Honor 9 – afsløret i Kina

Berlin er stedet, hvor Honor 9 senere i dag vil blive annonceret til det europæiske og globale marked. Det betyder også, at vi bliver klogere på tilgængelighed og pris for det danske marked.

Afsløringen af telefonen finder sted klokken 14.30 og du kan følge med via livestream – se den herunder eller følg med på Honor’s officielle hjemmeside.

MereMobil.dk er tilstede i Berlin og følger lanceringen og holder dig opdateret på alle detaljerne.

Spændingen om specifikationerne er ikke stor, da telefonen jo allerede er offentliggjort i Kina – og det ventes den får de samme specifikationer.

Honor 9 kommer med en 5.15 tommer stor Full HD LCD-skærm, HiSilicon Kirin 960-processor fra Huawei, dual-kamera med 12 og 20 megapixels kamera og 2 x optisk zoom og 3.200 mAh batteri. Honor 9 kommer med Huawei’s egen Android-udgave EMUI 5.1.

Den kommer i varianter med 4 GB eller 6 GB RAM og 64 GB eller 128 GB intern hukommelse. Om begge varianter vil være tilgængelige på det danske marked er uvist.

Dette bliver vi klogere på senere i dag, samt hvad pris og hvornår telefonen kommer på hylderne herhjemme.

Da MereMobil.dk testede forgængeren, Honor 8, sidste år var begejstringen stor. Det er derfor supre spændende at se, hvordan Honor 9 vil klare sig i forhold til.

TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Mere til historien

Honor 8 havde en pris på 3.499 kroner uden abonnement da den kom i handlen herhjemme sidste år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer