Honor vil overgå Huawei Mate- og P-serierne

0

De kommende Magic-flagskibstelefoner fra Honor vil ifølge Honors CEO overgå modellerne i Huaweis Mate- og P-serie både på kamera og ydelse.

Honor 9 i blå (Kilde: Honor Twitter)
Honor 9 i blå, som kom på markedet i 2017, og var en rigtig spændende telefon (Kilde: Honor Twitter)

Den administrerende direktør i Huawei, George Zhao, har i et længere interview med et lokalt kinesisk medie afsløret nogle af de udfordringer, Honor står overfor, som et uafhængigt selskab – men også nogle af deres fremtidsplaner.

Huawei: Så er salget af Honor officielt

Honor er sammen med Qualcomm i gang med udviklingen af en smartphone med Snapdragon 888 processoren. Modellen er en del af Magic-serien.

Faktisk vil den kommende topmodel i Magic-serien overgå både Huawei Mate og Huawei P-telefonerne. George Zhao bekræftede, at de nye Honor-enheder vil have bedre kamera og processor features, hvilket skyldes deres samarbejder med firmaer som Qualcomm og Google. Det skriver GSMArena.com.

Dermed er forventningerne til de kommende Honor-produkter høje. Huawei har nemlig altid fået ros for deres hardware – både selve designdelen, men også kamera, ydelse osv. I vores test af Huawei P40 kaldte vi den også “bedst og dårligst på samme tid”.

Siden Honor blev ”sit eget” er de allerede i gang med forhandlinger med AMD og Intel om de kommende Honor Magicbook bærbare computere. Det tyder derfor på, at det var det rigtige, at de blev fritstillet fra Huawei, så de ikke lider under restriktionerne fra USA.

Det er uvist præcist, hvornår den nye Magic-serie offentliggøres, men den ventes at komme til sommer – formentlig juli. Om den lanceres på det danske marked, er dog langt fra sikkert.

Honor fri for sanktioner – vil udfordre Apple og Huawei

Tidligere lancerede Huawei en række Honor-produkter, men Danmark blev hurtigt mere et ”Huawei-land” og derfor satsede de på Huawei-brandet i Danmark.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

George Zhao afslørede også, at separationen fra Huawei er blevet gjort på en meget respektfuld måde med en ”farvel-fest” og tale fra Ren Zhengfei, som er CEO i Huawei.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer