Honor fri for sanktioner - vil udfordre Apple og Huawei

Honor, som tidligere var ejet af Huawei, er nu solgt og ventes at være fri for sanktionerne. Nu kommer Honor View 40.

Honor View40
Honor View40 startede salg i Kina den 22. januar 2021 (Foto Honor)

Det uafhængige mærke Honor vil nu overtage Huawei og Apples pladser på smartphone-markedet. 

Honor, der tidligere er ejet af Huawei, blev solgt fra i slutningen af 2020. Dette skete for, at forsøge at redde Honor, så de er fri for de sanktioner fra USA, som Huawei lider under.

Huawei: Så er salget af Honor officielt

Den første nye Honor-telefon er lanceret. Den hedder Honor View 40. Telefonen er uden Googles tjenester, men det forventes den altså at komme med, når den lanceres udenfor det kinesiske marked.

I første omgang er meldingen klar. Honor vil lancere telefoner, som kan konkurrere med Apple og Huawei på det kinesiske marked. Det har CEO i Honor, George Zhao Ming, udtalt til South China Morning Post. Det skriver Android Central.

Huawei har også meldt ud, at de håber Honor vil klare sig godt. Så opbakningen er på plads.

Historisk set har Honor produceret rigtigt spændende smartphones. Dog tog Huawei for alvor over på det danske marked på et tidspunkt, hvilket betød det var begrænset, hvor meget der blev gjort ud af Honor-lanceringerne. Mange markeder har været opdelt og enten været “Honor-“ eller “Huawei-lande”.

Kan Honor få Google-adgang efter Huawei skilsmisse

Ofte kom Honor med mere budgetvenlige versioner af Huaweis topmodeller. Målgruppen var også tit de yngre mobilebrugere, hvilket mere “fancy” farver også viste. Men nu er Honor altså klar til at komme med premiummodeller.

Det er spændende om Honor frigiver Honor View 40 globalt inden for de kommende uger. For den må altså godt lanceres med Googles tjenester. 

Lidt om Honor View 40

Honor View 40 kommer med en 6,72 tommer OLED-skærm med 2676 x 1236 pixels opløsning. Den har 120 Hz opdateringshastighed understøtter 10-bit farvesupport og har HDR10+. Processoren er MediaTek Dimensity 1000 Plus. Derudover kommer den med 8 GB RAM. 

View 40 har med GPU Turbo X optimeringer for spil. Det betyder også, at den er 5G-kompatibel globalt. 

Honor View 40 har triple-kamera på bagsiden, hvor hovedsensoren er på 50 megapixels, mens den har en 8 megapixels ultravidvinkel sensor og 2 megapixels makrosensor. Frontkamera er umiddelbart et dual-kamera.

Batteriet på View 40 er på 4.000 mAh og understøtter 66 watt hurtigopladning. Ifølge Honor tager det kun omkring 35 minutter at lade batteriet fra 0-100 procent. Den understøtter desuden 50 watt hurtig trådløs opladning.

Håber du, at Honor må lancerer View 40 og kommende modeller på verdensplan med Googles tjenester? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Der har været spekulationer om, at Huawei vil sælge deres flagskibsserier Mate- og P-serierne fra for at “sikre” dem overlevelse. Om det bliver en realitet er endnu uvist. 

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram