Her er Honor 9 - afsløret i Kina

Honor 9 er blevet officielt afsløret i Kina. Honor leverer igen en kraftig mobil til en fornuftig pris. Se de vigtigste detaljer her

Honor 9 (Foto: Honor)

Honor, som er en del af Huawei-koncernen, har netop afsløret deres seneste telefon. Honor 9 får mange af de samme specifikationer som Huawei P10, dog til en lavere pris. Der er ikke så mange overraskelser, da det meste var lækket på forhånd.

Honor 9 kommer i tre udgaver

Phonearena skriver, at der er hele tre forskellige udgaver af Honor 9. Den mindste udgave er med 4 GB RAM og 64 GB hukommelse. Der kommer også to varianter med 6 GB RAM, som fås enten med 64 GB hukommelse eller 128 GB.

Udover forskellen i RAM og hukommelse er alle udgaver af Honor 9 ens.

Som ventet får Honor 9 den kraftige Kirin 960 processor, som også findes i Huawei Mate 9 Pro og P10. Det samme gør sig gældende for kameraet, her sidder nemlig det samme dobbeltkamera som i P10. Den ene kamera er på 20 megapixel og det andet er på 12 megapixel. Selvom kameraet har de samme specifikationer som P10 kameraet, så lanceres Honor 9 uden Leica-navnet.

Kameraet understøtter hybrid-zoom, som gør, at kameraet udnytter begge linser, når det zoomer. Dette giver, ifølge Huawei, samme kvalitet som ved optisk zoom. Frontkameraet er på 8 megapixel.

Honor 9 (Skærmbillede: MereMobil)

Batteriet bliver på 3200 mAh.

I forhold til Honor 8 er det en mindre opgradering, da denne havde et batteri på 3000 mAh.

Dette er en nedgradering i forhold til Honor 8 Plus, som havde et batteri på 4000 mAh.

- Honor lancerer nye mobiler – Honor 8 Pro en realitet

Skærmen er kun LCD

Honor 9 kommer med en Full HD LCD skærm på 5,15 tommer. Dette er helt sikkert et af de punkter, hvor Honor har valgt en billigere løsning for at holde prisen nede. Dette betyder dog ikke, at skærmen nødvendigvis er dårlig, blot at der findes bedre skærme på andre telefoner. Honor 8 havde også en LCD skærm, og den kunne fint levere skarpe og klare billeder.

Telefonen kommer med Huaweis egen Android-udgave EMUI 5.1. Det betyder, at du ikke skal forvente ren Android på Honor 9. EMUI ligner på mange måder styresystemet fra iPhone, og om man kan lide det eller ej, er en smagssag.

Fingeraftrykslæseren er ligesom på P10 flyttet om på forsiden af telefonen. Designmæssigt har telefonen samme størrelse som Honor 8 med et meget iøjnefaldende glas og metal-look. Kanterne er afrundede, som det også kendes fra Samsungs Galaxy S8.

Honor har heldigvis valgt at beholde 3,5 mm. jackstick i bunden, så du slipper for at investere i nye hovedtelefoner eller at benytte en adaptor. Hvis du går op i lyd, så er der godt nyt. Honor 9 kommer med en lyd-chip, som er tunet af den grammy-vindende lydtekniker Rainer Maillard.

- Huawei Mate 9-salget runder milepæl 

Priserne

Honor viser igen, at de kan levere en telefon med gode specifikationer til en fornuftig pris.

Honor 9 med 4 GB RAM/64 GB hukommelse kommer til at koste 2,200 yuan - ca. 2200 kr.

Honor 9 med 6 GB RAM/64 GB hukommelse kommer til at koste 2,700 yuan - ca. 2700 kr

Honor 9 med 6 GB RAM/128 GB hukommelse kommer til at koste 3,000 yuan - ca. 3000 kr.

Det er dog værd at bemærke, at der er tale om kinesiske priser, og vi må forvente en højere pris herhjemme. Priserne i danske kroner er uden moms, afgifter, fortjeneste m.v.

Mere til historien

Vi ved endnu ikke om eller hvornår, Honor 9 kommer til Danmark. Offentliggørelse var målrettet det kinesiske marked, og der var ikke nogen detaljer om en lancering udenfor Kina.

Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
De bedste smartphones som ikke kommer fra Kina

GUIDE: Ikke-kinesiske smartphones… Læs her hvilke telefoner der er værd at købe - og ikke kommer fra Kina.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram