Honor lancerer nye mobiler – Honor 8 Pro en realitet

Huaweis selvstændige brand Honor har netop lanceret to nye modeller, hvoraf Honor 8 Pro er den mest interessante. Vi ser nærmere på dem her.

Honor 8 Pro (Foto: Honor)

Honor 8 Pro (Foto: Honor)

Honor har netop lanceret Honor 8 Pro på det europæiske marked. Og Honor er kendt for, at have nogle mere prisvenlige alternativer end Huawei.

 - Honor 8 Lite lækket - ligner Huawei P8 Lite (2017)

Den nye Honor 8 Pro tager udgangspunkt i Honor 8, som kom i slutningen af sommeren 2016. Men den er opgraderet med større skærm, større batteri, kraftigere processor og meget mere. Telefonen får desuden et andet design, da den er udformet i en udformet unibody metal. Honor 8 havde nogle glatte glasflader.

- TEST: Honor 8 - årets overraskelse

Honor 8 Pro kommer med en 5,7 tommer stor QHD-skærm. Derudover har den en Kirin 960 octa-core processor, 6 GB RAM, 64 GB intern hukommelse (understøtter også microSD-kort), 12 megapixels dual-kamera med f/2.2 optik, 8 megapixels frontkamera og et batteri på 4.000 mAh. Telefonen kommer også med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken. Det skriver GSMArena.com.

Telefonen kan forudbestilles allerede fra i dag på udvalgte europæiske markeder. Mens den endeligt lander i handlen fra den 20. april. Prisen er 475 pund eller 549 Euro.

Honor 6C (Foto: Honor)

Honor 6C (Foto: Honor)

Honor 6C

Foruden Honor 8 Pro har Huaweis sub-brand Honor også lanceret telefonen Honor 6C, der er en mere budgetvenlig telefon.

Den kommer med en 5 tommer skærm med 720p opløsning, 13 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, Qualcomm Snapdragon 435 processor, 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse. Derudover har den et 3.020 mAh batteri. Det skriver GSMArena.com.

 - Honor 6X er officiel

Honor 6C kommer ”kun” med Android 6.0 Marshmallow fra salgsæsken og Huaweis EMUI 4.1 ovenpå.

Honor 6C kommer også i handlen i slutningen af måneden på det europæiske marked. Prisen på denne er 229 Euro.

Telefonen kommer i farverne gray, silver og gold.

Det er endnu uvist om Honor 6C og Honor 8 Pro lanceres på det danske marked. Der lanceres flere Honor-modeller end der kommer til salg på det danske marked.

Mere til historien

Honor 8 Pro er en konkurrent til Huaweis Mate 9 Pro og Huawei P10 Plus. Honor 8 Pro er også kendt som Honor V9.

Tidligere Huawei-brand Honor får Google-apps

Skilsmissen mellem Honor og Huawei ser ud til at bære frugt. Honor får nu fuld adgang til Androids funktioner og tjenester.

(mere…)
Honor vil overgå Huawei Mate- og P-serierne

De kommende Magic-flagskibstelefoner fra Honor vil ifølge Honors CEO overgå modellerne i Huaweis Mate- og P-serie både på kamera og ydelse.

(mere…)
Honor fri for sanktioner - vil udfordre Apple og Huawei

Honor, som tidligere var ejet af Huawei, er nu solgt og ventes at være fri for sanktionerne. Nu kommer Honor View 40.

(mere…)
Kan Huawei skyde genvej til Google gennem Honor?

Huawei trækker sig fra subbrandet Honor, men er det nok til, at Honor kan godkendes af amerikanerne, så Honor-telefoner får adgang til Googles apps og tjenester?

(mere…)
Huawei: Så er salget af Honor officielt

Huawei har valgt at sælge datterselskabet Honor fra. Det gør de for at sikre Honors overlevelse. Det oplyser Huawei i en pressemeddelelse.

(mere…)
Huawei sælger Honor-brandet fra

Huawei har solgt deres Honor-brand fra i håbet om, at Honor kan ”leve videre” uden at blive ramt af USAs sanktioner, der har bremset Huaweis succes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram