Honor 8 Lite lækket – ligner Huawei P8 Lite (2017)

0

Huawei P8 Lite (2017) er lanceret i Tyskland og Storbritannien. Nu er en lignende enhed lækket med navnet Honor 8 Lite.

Honor 8 Lite (Kilde: GSMArena.com)
Honor 8 Lite (Kilde: GSMArena.com)

Vi har på MereMobil.dk tidligere skrevet om Huawei P8 Lite (2017), som blev lanceret først i Tyskland og senere i Storbritannien. Nu er en anden enhed så dukket om. Denne gang med ”Honor-brandet”. Specifikationerne er meget lig hinanden.

 – Huawei P8 Lite (2017) – opgraderet P8 Lite

Er du forvirret? Så kan vi gøre forvirringen total ved at fortælle, at Huawei P8 Lite (2017) måske vil blive solgt under navnet P9 Lite (2017) i nogle lande. Det skriver GSMArena.com.

Nu er telefonen Honor 8 Lite så også lækket. Telefonen minder på mange måder om de andre modeller. Om der er tale om de samme produkter (eller næsten identiske), men forskellige navne, er uvist.

Specifikationerne for Honor 8 Lite er dog ikke lækket endnu. Det er derfor uvist, hvor identiske modellerne er. Ifølge GSMArena så kommer den dog også i farverne blue, black, gold og white – præcis som Huawei P8 Lite (2017). Du kan se specifikationer for Honor 8 Lite på TheNokiablog.com.

 – Huawei P10 kommer måske i grøn og lilla

GSMArena mener også at vide, at den vejledende pris for P8 Lite (2017) er på 239 euro, mens Honor 8 Lite vil koste omkring 280 euro. Så måske der kan forventes mere af Honor 8 Lite.

Om Honor 8 Lite præsenteres til Mobile World Congress er også uvist.

 – Huawei vil afsløre topmodel til MWC 2017

Det er desuden også uvist om nogle af produkterne kommer på det danske marked. Det er ikke lykkedes, at få en kommentar fra Huawei i Danmark til sagen.

Mere til historien

Det ventes, at Huawei vil offentliggøre Huawei P10 til Mobile World Congress, men måske der er mere med i ærmet. Honor-brandet er selvstændigt og der er ikke udsendt en invitation fra Honor, så har de produktlancering i Barcelona vil det måske ske på Huaweis pressemøde.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer