Honor 8 Lite lækket – ligner Huawei P8 Lite (2017)

Huawei P8 Lite (2017) er lanceret i Tyskland og Storbritannien. Nu er en lignende enhed lækket med navnet Honor 8 Lite.

Honor 8 Lite (Kilde: GSMArena.com)

Honor 8 Lite (Kilde: GSMArena.com)

Vi har på MereMobil.dk tidligere skrevet om Huawei P8 Lite (2017), som blev lanceret først i Tyskland og senere i Storbritannien. Nu er en anden enhed så dukket om. Denne gang med ”Honor-brandet”. Specifikationerne er meget lig hinanden.

 – Huawei P8 Lite (2017) – opgraderet P8 Lite

Er du forvirret? Så kan vi gøre forvirringen total ved at fortælle, at Huawei P8 Lite (2017) måske vil blive solgt under navnet P9 Lite (2017) i nogle lande. Det skriver GSMArena.com.

Nu er telefonen Honor 8 Lite så også lækket. Telefonen minder på mange måder om de andre modeller. Om der er tale om de samme produkter (eller næsten identiske), men forskellige navne, er uvist.

Specifikationerne for Honor 8 Lite er dog ikke lækket endnu. Det er derfor uvist, hvor identiske modellerne er. Ifølge GSMArena så kommer den dog også i farverne blue, black, gold og white – præcis som Huawei P8 Lite (2017). Du kan se specifikationer for Honor 8 Lite på TheNokiablog.com.

 – Huawei P10 kommer måske i grøn og lilla

GSMArena mener også at vide, at den vejledende pris for P8 Lite (2017) er på 239 euro, mens Honor 8 Lite vil koste omkring 280 euro. Så måske der kan forventes mere af Honor 8 Lite.

Om Honor 8 Lite præsenteres til Mobile World Congress er også uvist.

 – Huawei vil afsløre topmodel til MWC 2017

Det er desuden også uvist om nogle af produkterne kommer på det danske marked. Det er ikke lykkedes, at få en kommentar fra Huawei i Danmark til sagen.

Mere til historien

Det ventes, at Huawei vil offentliggøre Huawei P10 til Mobile World Congress, men måske der er mere med i ærmet. Honor-brandet er selvstændigt og der er ikke udsendt en invitation fra Honor, så har de produktlancering i Barcelona vil det måske ske på Huaweis pressemøde.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram