Samsung Galaxy S8’erne sælger som varmt brød

2

Samsung oplyste, forsalget af Galaxy S8’erne slog alle rekorder. Nu er Samsung klar med de første rigtige salgstal.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)
Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Samsung var ikke bleg for, at fortælle hvor godt det gik med forudbestillingerne af de nye Galaxy S8’ere. En ting er præcise tal en anden ting er ”pral”.

Forudbestillingerne på Galaxy S8’erne slår rekorder

Men Samsung er nu klar med de første salgstal for de nye topmodeller. Og de har på de første uger, siden den 21. april, solgt 5 millioner eksemplarer på verdensplan. Det oplyses ikke, hvilken af modellerne, som har solgt bedst.

– “Although we cannot provide detailed figures, the sales are going smoothly around the globe. The combined sales already are beyond 5 million units,” lyder den officielle udmelding fra Samsung.

En sammenligning med sidste års modeller er lidt svær, men Samsung meldte tidligere ud, at forudbestillingerne var op til 30 procent bedre i forhold til for et år siden.

Galaxy S8 og Galaxy S8+ er allerede tilgængelig på en række markeder rundt i verden, men flere vil følge den kommende tid. I slutningen af maj 2017 skulle telefonerne gerne være tilgængelige i 120 lande. Samsung har eksempelvis bekræftet, at Galaxy S8 og Galaxy S8+ vil blive lanceret i Kina denne måned. Det skriver GSMArena.com.

Samsung Galaxy S8+ kommer nu med 6 GB RAM

Se dette inden du køber Samsung Galaxy S8+

 

Mere til historien

Markedsanalytikere forventer, at Samsung ved udgangen af andet kvartal 2017 vil have solgt 20 millioner eksemplarer af Galaxy S8 og Galaxy S8+. Det forventes også, at de kan sælge op til 60 millioner eksemplarer det første år på markedet. Hvis det sker er det ny rekord for Samsung. Det skriver Sammobile.com. Ifølge Strategy Analytics rundede salget af Galaxy S7’erne 55 millioner eksemplarer det første år på markedet.

Læs også:
Galaxy S8 og Galaxy S8+ klarer sig historisk dårligt i droptest
BAGGRUND: Samsung Galaxy S’erne – historien fra S til Galaxy S8

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer