Forudbestillingerne på Galaxy S8’erne slår rekorder

Samsung Galaxy S8’erne ser allerede nu ud til at være et hit. Forudbestillingerne slår i hvert fald nye rekorder.

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ (Foto: Samsung)

Forudbestillingerne af Galaxy S8 og Galaxy S8+ ser ud til at nå nye højder. Samsung slog ellers en række rekorder sidste år med antallet af forudbestillinger på Galaxy Note 7. Men det tog ikke Galaxy S8’erne mere end to dage at slå denne rekord.

Rekord mange forudbestillinger af Galaxy Note 7

I løbet af de første 48 timer blev der på Samsungs forudbestillingsside registreret mere end 550.000 forudbestillinger af S8. Det skriver BusinnesKorea ifølge Pocketnow.com.

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ – her er de

Er dette tal korrekt så er der altså tale om mere end 150.000 flere forudbestillinger end Galaxy Note 7 fik i sin tid. Tallet er  fem en halv gang større end antallet af forudbestillinger for Galaxy S7 i Sydkorea.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Det er ikke kun i hjemlandet, at de nye Galaxy S8’ere er på manges ønskeliste. Også ovre på den anden side af Atlanten (USA) har Samsung oplevet et imponerende antal forudbestillinger med langt flere forudbestillinger en sidste års topmodel Galaxy S7. I USA er det, ifølge Samsung, Galaxy S8+ de fleste er interesserede i – særligt i farven Midnight Black. Det skriver CNBC.

Samsung har ikke udtalt sig med konkrete tal.

Samsung Galaxy S8 og S8+ – dansk pris og tilgængelighed

Det er også muligt, at forudbestille Galaxy S8 eller Galaxy S8+ herhjemme. Telefonerne lander i handlen fredag den 28. april 2017.

Se hvor du finder Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ billigst

Første kig på Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Mere til historien

I Korea har LG også oplevet en stor interesse for deres G6, hvor der efter de første fire dage var 40.000 forudbestillinger. Hvilket dog er småting i forhold til antallet af forudbestillinger af Samsung Galaxy S8’erne. LG G6 kommer umiddelbart kun til salg herhjemme hos Elgiganten, der altså får den eksklusivt.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram