Samsung Galaxy S8 og S8+ – dansk pris og tilgængelighed

9

Samsung Galaxy S8 og S8+ lander i Danmark fredag den 28. april 2017. Her er de danske priser på Samsungs nye topmodeller.

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Vil du have den vildeste teknologi Samsung netop nu kan præstere er det Galaxy S8 og Galaxy S8+ du skal kigge efter. Samtidigt skal der et dybt kig ned i pengepungen, og måske skal sparegrisen også lade livet, for det bliver ikke en gratis omgang.

Overblik: Det skal du vide om Galaxy S8 og S8+

Den vejledende pris på Samsung Galaxy S8 bliver 6.199 kroner. Samsung Galaxy S8+ vil koste 6.999 kroner. Begge priser er uden abonnement.

Priserne er for modellerne med 64 GB hukommelse og 4 GB RAM, der bliver de udgaver som rammer det danske marked. Hukommelsen vil kunne udvides med MicroSD-kort på op til 256 GB. Men vi får altså ikke modellerne med mere intern hukommelse end 64 GB.

Med i salgspakken følger et nyt headset – AKG by Harman.

Da Galaxy S7 og S7 Edge startede salg den 11. marts 2016 kostede disse henholdsvis 5.699 og 6.499 kroner. Dette var for udgaver med 32 GB intern hukommelse. Siden da er hukommelsen fordoblet på standardudgaven, men RAM-mængden er uændret på 4 GB.

Salget starter fredag den 28. april 2017. Alle operatørerne i Danmark vil få telefonerne på hylderne. Farvevarianterne er Midnight Black, Orchid Gray og Arctix Silver.

Specifikationer: Galaxy S8 og Galaxy S8+

De første indtryk af Galaxy S8 og S8+

Mere til historien

Både Galaxy S8 og S8+ understøtter trådløs opladning via WPC og PMA.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer