Samsung Galaxy S8 og S8+ – dansk pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy S8 og S8+ lander i Danmark fredag den 28. april 2017. Her er de danske priser på Samsungs nye topmodeller.

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Vil du have den vildeste teknologi Samsung netop nu kan præstere er det Galaxy S8 og Galaxy S8+ du skal kigge efter. Samtidigt skal der et dybt kig ned i pengepungen, og måske skal sparegrisen også lade livet, for det bliver ikke en gratis omgang.

Overblik: Det skal du vide om Galaxy S8 og S8+

Den vejledende pris på Samsung Galaxy S8 bliver 6.199 kroner. Samsung Galaxy S8+ vil koste 6.999 kroner. Begge priser er uden abonnement.

Priserne er for modellerne med 64 GB hukommelse og 4 GB RAM, der bliver de udgaver som rammer det danske marked. Hukommelsen vil kunne udvides med MicroSD-kort på op til 256 GB. Men vi får altså ikke modellerne med mere intern hukommelse end 64 GB.

Med i salgspakken følger et nyt headset – AKG by Harman.

Da Galaxy S7 og S7 Edge startede salg den 11. marts 2016 kostede disse henholdsvis 5.699 og 6.499 kroner. Dette var for udgaver med 32 GB intern hukommelse. Siden da er hukommelsen fordoblet på standardudgaven, men RAM-mængden er uændret på 4 GB.

Salget starter fredag den 28. april 2017. Alle operatørerne i Danmark vil få telefonerne på hylderne. Farvevarianterne er Midnight Black, Orchid Gray og Arctix Silver.

Specifikationer: Galaxy S8 og Galaxy S8+

De første indtryk af Galaxy S8 og S8+

Mere til historien

Både Galaxy S8 og S8+ understøtter trådløs opladning via WPC og PMA.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram