Samsung Galaxy S8+ kommer nu med 6 GB RAM

8

Samsung Galaxy S8+ lander snart i Hong Kong, ulåst, med 6 GB RAM.

Samsung Galaxy S8 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S8+ kommer i Hong Kong med 6 GB RAM (Foto: Samsung)

Samsung har, ifølge Sammobile, bekræftet, at Galaxy S8 kommer i en version med 6 GB RAM. Meldingen kom for en lille måned siden via Samsungs officielle website. Udover RAM-mængden er specifikationerne de samme.

Den særlige udgave er hidtil kun blevet solgt til det sydkoreanske og kinesiske marked, men nu kommer versionen til Hong Kong. Det sker sammen med annonceringen af Samsung Pay, der snart vil åbne i området.

Det er en ulåst version, der kommer på markedet i Hong Kong. Derfor kan den i princippet bruges andre steder i verden også. Sammobile gætter på, at det kan betyde, at telefonen bliver tilgængelige via eBay.

Læsernes spørgsmål om Galaxy S8+

Galaxy S8+ med 6 GB RAM bliver tilgængelig den 25. maj 2017. Prisen er endnu ikke bekræftet.

Der er ingen forlydender om hvorvidt skal regne med at se den her i Danmark. Sandsynligheden er nok ikke så stor.

Skærmskift på Galaxy S8+ koster kassen

Mere til historien

I Asien ser det ud til, at RAM-størrelsen er et konkurrenceparameter. Flere andre producenter har produkter med 6 GB RAM. Derfor er det sandsynligt, at Samsung nu har prioriteret vigtigheden af denne variant.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer