Skærmskift på Samsung Galaxy S8+ koster kassen

24

Samsung Galaxy S8+ har uden tvivl en super lækker skærm, men går den i stykker skal der graves dybt i lommerne. Det er mega dyrt!

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Opdateret med kommentar fra Samsung Danmark vedrørende priser på det danske marked.

Det er særligt skærmene i de nye Galaxy S8’ere fra Samsung, der har fået omtale hos både kunder og i medierne. Når det kommer til komponenterne i telefonen, så er skærmene også uden sammenligning de dyreste komponenter i henholdsvis Galaxy S8 og Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8 – det koster den at fremstille

Ifølge de første officielle priser som uheldige Galaxy S8+ ejere har fået, så koster udskiftningen af en skærm på Galaxy S8+ 250 Euro. Dette er 25 procent mere end et skærmskift på sidste års topmodel, Galaxy S7 Edge. Det skriver Gadgets.ndtv.com.

Priserne stammer fra officielle operatører i Polen. Hvad den danske pris vil løbe op i er uvist.

Elektronikforsikring og beskyttelsescover anbefales

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Skal man tro de tests, som forsikringsselskabet SquareTrade har lavet, så er risikoen for, at skærmene går i stykker på Galaxy S8’erne høje. I SquareTrades tests har de nye Samsung-telefoner nemlig klaret sig historisk dårligt.

Galaxy S8 og Galaxy S8+ klarer sig historisk dårligt i droptest

Derfor vil vi på MereMobil.dk anbefale dig, at undersøge hvordan du eventuelt er dækket hos dit forsikringsselskab. Og har du ikke en udvidet elektronikforsikring, så er det måske en god idé, hvis du overvejer en Galaxy S8 eller Galaxy S8+. Du kan også hos nogle teleselskaber/forhandlere tilkøbe ekstra forsikring. Dog dækker almindelige elektronikforsikringer ofte ligeså meget, samt de øvrige elektroniske produkter du har i hjemmet.

Et cover kan også være en god idé. Her kan det være en fordel, at købe originale covers, hvis disse findes. Disse er udviklet særligt til produkterne. Du kan blive klogere på, hvordan Apple tester deres covers her. Se også et indslag fra MereMobil.dk hvor du kan høre hvor meget et dårligt cover kan ødelægge lyden i telefonen.

Samsung Danmark fortæller til MereMobil.dk, at de ikke oplyser priser på udskiftning af skærme, da de varierer fra servicepartner til servicepartner og sættes ikke af Samsung selv.

Mere til historien

Det er ikke kun Samsungs produkter, som du skal passe særligt på. Køber du generelt, særligt topmodellerne, skal der betales mange penge for dem. Derfor er det også generelt godt, at være sikker på hvordan du er dækket rent forsikringsmæssigt, samt sørge for at passe godt på produkterne, hvilket kan være med covers og beskyttelsesglas m.v.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer