Skærmskift på Samsung Galaxy S8+ koster kassen

Samsung Galaxy S8+ har uden tvivl en super lækker skærm, men går den i stykker skal der graves dybt i lommerne. Det er mega dyrt!

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Opdateret med kommentar fra Samsung Danmark vedrørende priser på det danske marked.

Det er særligt skærmene i de nye Galaxy S8’ere fra Samsung, der har fået omtale hos både kunder og i medierne. Når det kommer til komponenterne i telefonen, så er skærmene også uden sammenligning de dyreste komponenter i henholdsvis Galaxy S8 og Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8 – det koster den at fremstille

Ifølge de første officielle priser som uheldige Galaxy S8+ ejere har fået, så koster udskiftningen af en skærm på Galaxy S8+ 250 Euro. Dette er 25 procent mere end et skærmskift på sidste års topmodel, Galaxy S7 Edge. Det skriver Gadgets.ndtv.com.

Priserne stammer fra officielle operatører i Polen. Hvad den danske pris vil løbe op i er uvist.

Elektronikforsikring og beskyttelsescover anbefales

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Skal man tro de tests, som forsikringsselskabet SquareTrade har lavet, så er risikoen for, at skærmene går i stykker på Galaxy S8’erne høje. I SquareTrades tests har de nye Samsung-telefoner nemlig klaret sig historisk dårligt.

Galaxy S8 og Galaxy S8+ klarer sig historisk dårligt i droptest

Derfor vil vi på MereMobil.dk anbefale dig, at undersøge hvordan du eventuelt er dækket hos dit forsikringsselskab. Og har du ikke en udvidet elektronikforsikring, så er det måske en god idé, hvis du overvejer en Galaxy S8 eller Galaxy S8+. Du kan også hos nogle teleselskaber/forhandlere tilkøbe ekstra forsikring. Dog dækker almindelige elektronikforsikringer ofte ligeså meget, samt de øvrige elektroniske produkter du har i hjemmet.

Et cover kan også være en god idé. Her kan det være en fordel, at købe originale covers, hvis disse findes. Disse er udviklet særligt til produkterne. Du kan blive klogere på, hvordan Apple tester deres covers her. Se også et indslag fra MereMobil.dk hvor du kan høre hvor meget et dårligt cover kan ødelægge lyden i telefonen.

Samsung Danmark fortæller til MereMobil.dk, at de ikke oplyser priser på udskiftning af skærme, da de varierer fra servicepartner til servicepartner og sættes ikke af Samsung selv.

Mere til historien

Det er ikke kun Samsungs produkter, som du skal passe særligt på. Køber du generelt, særligt topmodellerne, skal der betales mange penge for dem. Derfor er det også generelt godt, at være sikker på hvordan du er dækket rent forsikringsmæssigt, samt sørge for at passe godt på produkterne, hvilket kan være med covers og beskyttelsesglas m.v.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram