Samsung Galaxy S8 – det koster den at fremstille

Den nye Galaxy S8-topmodel fra Samsung er dyrere end tidligere topmodeller – både for forbrugeren, men også at fremstille. Se hvad den koster at fremstille her.

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Den vejledende udsalgspris på Galaxy S8 og Galaxy S8+ fra Samsung er dyrere end på tidligere topmodeller i S-serien. Og dette er der en grund til. Telefonen er nemlig dyrere i fremstillingsprocessen end tidligere modeller har været.

 - Samsung Galaxy S'erne - historien fra S til Galaxy S8

Det er blandt andet den nye skærm i 18,5:9 formatet, som koster mange penge.

Analytikerne fra IHS Markit har foretaget en udregning på den hardware, som er benyttet i de nye Samsung-telefoner. Og her viser det sig, at Galaxy S8 løber op i 307,50 amerikanske dollars alene i komponenter. I forhold til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge er det en stigning på henholdsvis 36,29 og 43,34 amerikanske dollars.

Som nævnt herover er det særligt skærmen, som er skyld i denne prisstigning. Skærmpanelet er nemlig den dyreste komponent og står for 27,7 procent af regningen alene. Processoren og den interne hukommelse (64 GB) står for henholdsvis 14,6 procent og 13,5 procent af de samlede produktionsomkostninger.

 - TEST: Samsung Galaxy S8+ - mega flot og kompakt

De priser IHS Markit kommer med er udelukkende baseret på, hvad de enkelte komponenter koster og den basale produktionspris er. For at finde en markedspris til telefonen, så skal man også tilskrive forretningsomkostninger som markedsføring, research og udvikling. Derfor er priserne også markant lavere end det, som butiksprisen for telefonerne er.

 WEB-TV: Se dette inden du køber Samsung Galaxy S8+

Mere til historien

Det AKG-headset, som medfølger i salgsæsken til de nye Samsung-telefoner, vurderes at koste 15 dollars i produktionsomkostninger.

Læs også:
- Stor opdatering til Galaxy S8 og Galaxy S8+

Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram