Galaxy S8 bliver endnu bedre i Kina

2

RYGTE: Samsung Galaxy S8 kommer til Kina i en vildere version, end vi skal forvente på vores markedsområde.

Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)
Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Den 29. marts 2017 forventes Samsung at præsentere nye topsmartphones med navnet Galaxy S8, men inden du glæder dig for tidligt, så vær ærgerlig over du ikke bor i Kina.

Ifølge CNET.com, der citerer forskellige rygte-kilder, bliver udgaven i USA og Europa den stækkede version med 4 GB RAM. Kineserne derimod. De får Galaxy S8 med 6 GB RAM, forlyder det. Årsagen er, at mange telefoner på det kinesiske marked, fra lokale producenter, kommer med 6 GB RAM som standard, og her vil Samsung ikke stå tilbage.

Mere RAM betyder i korte træk mere arbejdshukommelse, og en smidigere telefon ved hårdt brug, hvor mange apps kører samtidigt. CNET bemærker, at Galaxy Note 7 i Kina havde 6 GB RAM.

Det skal siges, at 6 GB RAM i vores marked ses på telefoner allerede. En mobil som Huawei Mate 9 Pro er en af de telefoner, der findes med denne RAM-mængde.

Der tales også om to forskellige chipsets. Det nordamerikanske marked får Qualcomm Snapdragon 835 mens Kina kan se fem til Samsungs nye Exynos 9 chipset. Exynos skulle på papiret være kraftigere end Snapdragon 835.

Alt dette er naturligvis spekulation og rygter, men vi dækker Samsungs nye produkter på MereMobil.dk.

Samsung Galaxy Xcover 4 – ny robust håndværkermobil

Mere til historien

Et andet hot rygte er historien om, at også Galaxy S8 vil have super slowmotion mulighed. Dette er også en mulighed på Sony Xperia XZ Premium, der kører på Snapdragon 835 chipsettet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer