Galaxy S8 bliver endnu bedre i Kina

RYGTE: Samsung Galaxy S8 kommer til Kina i en vildere version, end vi skal forvente på vores markedsområde.

Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Den 29. marts 2017 forventes Samsung at præsentere nye topsmartphones med navnet Galaxy S8, men inden du glæder dig for tidligt, så vær ærgerlig over du ikke bor i Kina.

Ifølge CNET.com, der citerer forskellige rygte-kilder, bliver udgaven i USA og Europa den stækkede version med 4 GB RAM. Kineserne derimod. De får Galaxy S8 med 6 GB RAM, forlyder det. Årsagen er, at mange telefoner på det kinesiske marked, fra lokale producenter, kommer med 6 GB RAM som standard, og her vil Samsung ikke stå tilbage.

Mere RAM betyder i korte træk mere arbejdshukommelse, og en smidigere telefon ved hårdt brug, hvor mange apps kører samtidigt. CNET bemærker, at Galaxy Note 7 i Kina havde 6 GB RAM.

Det skal siges, at 6 GB RAM i vores marked ses på telefoner allerede. En mobil som Huawei Mate 9 Pro er en af de telefoner, der findes med denne RAM-mængde.

Der tales også om to forskellige chipsets. Det nordamerikanske marked får Qualcomm Snapdragon 835 mens Kina kan se fem til Samsungs nye Exynos 9 chipset. Exynos skulle på papiret være kraftigere end Snapdragon 835.

Alt dette er naturligvis spekulation og rygter, men vi dækker Samsungs nye produkter på MereMobil.dk.

Samsung Galaxy Xcover 4 – ny robust håndværkermobil

Mere til historien

Et andet hot rygte er historien om, at også Galaxy S8 vil have super slowmotion mulighed. Dette er også en mulighed på Sony Xperia XZ Premium, der kører på Snapdragon 835 chipsettet.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram