Samsung Galaxy Xcover 4 – ny robust håndværker-mobil

Savner du en håndværker-mobil, som kan klare lidt af hvert? Samsung Galaxy Xcover 4 kan løse opgaven og er temmelig holdbar.

Samsung Galaxy Xcover 4 (Foto: Samsung)

Når vi kigger på telefoner, er det tit flagskibsmodeller med den vildeste processer, flest RAM og det bedste kamera. Men ofte er disse top-mobiler ret skrøbelige, og egner sig ikke på byggepladsen eller vandreturen.

Samsung XCover telefoner er ekstra robuste og holdbare, og de er designet til at kunne klare lidt af hvert.

 – Samsung Galaxy S7 Active er virkelig en traktor

En robust telefon kan godt være moderne

Selvom om en telefon er robust, kan den sagtens være moderne smartphone. Rigtigt mange “håndværker-mobiler” er desværre ret umoderne når det gælder features, som man normalt vil forvente af en mobil. Den nye Samsung Galaxy XCover vil forsøge at ændre det billede.

– “XCover 4 er en smartphone, der er designet til at modstå de mest ekstreme miljøer samtidigt, med at den har alle de smarte funktioner, man forventer af sin telefon. Hvilket er noget, en stor del af vores forbrugere efterspørger,” lyder det fra Andreas Bergqvist, nordisk produktchef for telecom hos Samsung, i en pressemeddelelse.

Samsung Galaxy Xcover 4 kommer med den seneste udgave af Android  – nemlig Android 7.0 Nougat. Den har et 13 megapixel-kamera bagtil og et 5 megapixel frontkamera. XCover 4 har 5 tommers IPS LCD HD-skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixels.

Telefonen har en hukommelse på 16 GB, som kan udvides med 256 GB via et micro-SD kort. Batteriet på 2.800 mAh kan udskiftes uden værkstedsbesøg.

 – Her kører vi en mobil i vaskehallen

Særlige features

Telefonen har også flere særlige features, der gør den brugbar som arbejdstelefon. Den er IP68-certificeret, hvilket betyder, at den er støv og vandafvisende. Den kan tåle at være under vand i 30 minutter i op til 1,5 meters dybde.

Den nyes XCover 4 har forbedret greb og store robuste knapper på forsiden, og det er muligt at betjene den med handsker på. Knapperne på siden af telefonen kan indstilles til forskellige funktioner f.eks. at tænde lommelygten eller kameraet.

XCover 4 specifikationer:

– Størrelse: 146.2 x 73.3 x 9.7 mm
– Vægt: 172 g
– Simkort: Dual Sim
– Skærm: 5 tommers IPS LCD
– Opløsning: 720 x 1280 pixels
– Kamera: 5 megapixel frontkamera og 13 megapixel bagsidekamera
– Hukommelse: 16 GB (kan udvides via micro-SD)
– RAM: 2 GB
– CPU: Quad-core 1.4 GHz
– Batteri: 2800 mAh (udskifteligt)
– Styresystem: Android 7.0 Nougat

Mere til historien

Samsung Galaxy Xcover 4 lander i butikkerne d. 12. april, og den har en vejledende pris på 2.199 kroner.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram