Samsung Galaxy Xcover 4 – ny robust håndværker-mobil

10

Savner du en håndværker-mobil, som kan klare lidt af hvert? Samsung Galaxy Xcover 4 kan løse opgaven og er temmelig holdbar.

Samsung Galaxy Xcover 4 (Foto: Samsung)

Når vi kigger på telefoner, er det tit flagskibsmodeller med den vildeste processer, flest RAM og det bedste kamera. Men ofte er disse top-mobiler ret skrøbelige, og egner sig ikke på byggepladsen eller vandreturen.

Samsung XCover telefoner er ekstra robuste og holdbare, og de er designet til at kunne klare lidt af hvert.

 – Samsung Galaxy S7 Active er virkelig en traktor

En robust telefon kan godt være moderne

Selvom om en telefon er robust, kan den sagtens være moderne smartphone. Rigtigt mange “håndværker-mobiler” er desværre ret umoderne når det gælder features, som man normalt vil forvente af en mobil. Den nye Samsung Galaxy XCover vil forsøge at ændre det billede.

– “XCover 4 er en smartphone, der er designet til at modstå de mest ekstreme miljøer samtidigt, med at den har alle de smarte funktioner, man forventer af sin telefon. Hvilket er noget, en stor del af vores forbrugere efterspørger,” lyder det fra Andreas Bergqvist, nordisk produktchef for telecom hos Samsung, i en pressemeddelelse.

Samsung Galaxy Xcover 4 kommer med den seneste udgave af Android  – nemlig Android 7.0 Nougat. Den har et 13 megapixel-kamera bagtil og et 5 megapixel frontkamera. XCover 4 har 5 tommers IPS LCD HD-skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixels.

Telefonen har en hukommelse på 16 GB, som kan udvides med 256 GB via et micro-SD kort. Batteriet på 2.800 mAh kan udskiftes uden værkstedsbesøg.

 – Her kører vi en mobil i vaskehallen

Særlige features

Telefonen har også flere særlige features, der gør den brugbar som arbejdstelefon. Den er IP68-certificeret, hvilket betyder, at den er støv og vandafvisende. Den kan tåle at være under vand i 30 minutter i op til 1,5 meters dybde.

Den nyes XCover 4 har forbedret greb og store robuste knapper på forsiden, og det er muligt at betjene den med handsker på. Knapperne på siden af telefonen kan indstilles til forskellige funktioner f.eks. at tænde lommelygten eller kameraet.

XCover 4 specifikationer:

– Størrelse: 146.2 x 73.3 x 9.7 mm
– Vægt: 172 g
– Simkort: Dual Sim
– Skærm: 5 tommers IPS LCD
– Opløsning: 720 x 1280 pixels
– Kamera: 5 megapixel frontkamera og 13 megapixel bagsidekamera
– Hukommelse: 16 GB (kan udvides via micro-SD)
– RAM: 2 GB
– CPU: Quad-core 1.4 GHz
– Batteri: 2800 mAh (udskifteligt)
– Styresystem: Android 7.0 Nougat

Mere til historien

Samsung Galaxy Xcover 4 lander i butikkerne d. 12. april, og den har en vejledende pris på 2.199 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer