Samsung Galaxy S8 kan optage i super-slow motion

RYGTE: Et af de nyeste rygter om Galaxy S8 går på, at den også kan optage super-slow motion video ligesom Sony Xperia XZ Premium.

Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

De nyeste rygter om Galaxy S8 fra Samsung går på, at den vil kunne optage video i super slowmotion – omkring 1.000 billeder i sekundet. Det skriver den sydkoreanske avis Naver.

Der er ikke noget ”særligt” i at kunne optage i slow motion, men indtil nu har det været med omkring 120-240 billeder i sekundet alt efter om det er i HD- eller Full HD opløsning.

Sony kom så med deres Xperia XZ Premium, der blev præsenteret under Mobile World Congress 2017. Denne kommer med helt nye kameraegenskaber, og kan også optage super slowmotion. Den kommer med muligheden for videooptagelser med 960 billeder per sekund.

Sony Xperia XZ Premium – ny topmodel med nye kameraegenskaber

Og nu mener den sydkoreanske avis Naver altså at vide, at Samsung Galaxy S8 vil kunne optage med hele 1.000 billeder i sekundet. Om det er præcis 1.000 billeder i sekundet eller en opløsning på 960 billeder i sekundet, som Sonys, er uvist.

Ifølge SamMobile skulle Galaxy S8 ikke benytte samme kamerasensor som Sony Xperia XZ Premium. Denne har en Sony Exmor RS IMX 400 sensor.

Om disse rygter holder vand er vi meget klogere på inden længe. Det ventes nemlig, at Samsung vil afsløre Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus onsdag den 29. marts 2017.

 – Samsung Galaxy S8 lækket på pressefoto

Mere til historien

Det ventes, at den officielle salgsstart for Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus bliver fredag den 21. april, dette er dog endnu ikke bekræftet. Der svirrer rygter om, at forsalget skydes i gang mandag den 10. april.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram