Samsung Galaxy S8 kan optage i super-slow motion

0

RYGTE: Et af de nyeste rygter om Galaxy S8 går på, at den også kan optage super-slow motion video ligesom Sony Xperia XZ Premium.

Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)
Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

De nyeste rygter om Galaxy S8 fra Samsung går på, at den vil kunne optage video i super slowmotion – omkring 1.000 billeder i sekundet. Det skriver den sydkoreanske avis Naver.

Der er ikke noget ”særligt” i at kunne optage i slow motion, men indtil nu har det været med omkring 120-240 billeder i sekundet alt efter om det er i HD- eller Full HD opløsning.

Sony kom så med deres Xperia XZ Premium, der blev præsenteret under Mobile World Congress 2017. Denne kommer med helt nye kameraegenskaber, og kan også optage super slowmotion. Den kommer med muligheden for videooptagelser med 960 billeder per sekund.

Sony Xperia XZ Premium – ny topmodel med nye kameraegenskaber

Og nu mener den sydkoreanske avis Naver altså at vide, at Samsung Galaxy S8 vil kunne optage med hele 1.000 billeder i sekundet. Om det er præcis 1.000 billeder i sekundet eller en opløsning på 960 billeder i sekundet, som Sonys, er uvist.

Ifølge SamMobile skulle Galaxy S8 ikke benytte samme kamerasensor som Sony Xperia XZ Premium. Denne har en Sony Exmor RS IMX 400 sensor.

Om disse rygter holder vand er vi meget klogere på inden længe. Det ventes nemlig, at Samsung vil afsløre Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus onsdag den 29. marts 2017.

 – Samsung Galaxy S8 lækket på pressefoto

Mere til historien

Det ventes, at den officielle salgsstart for Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus bliver fredag den 21. april, dette er dog endnu ikke bekræftet. Der svirrer rygter om, at forsalget skydes i gang mandag den 10. april.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer