Samsung Galaxy S8 – kan måske forudbestilles fra 10. april

4

Rygterne fortsætter med at svirre omkring den kommende topmodel fra Samsung. Og det forlyder, at telefonen vil kunne forudbestilles fra den 10. april.

Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)
Samsung Galaxy S8 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Der er endnu lidt tid til, at Samsung vil offentliggøre deres kommende topmodel for offentligheden, og rygterne svirrer i stor stil.

De seneste rygter går på, at S8 vil kunne forudbestilles 11 dage før den officielle salgsstart. Det er den sydkoreanske finansavis The Investor, som erfarer, at Samsung og de forhandlere, der vil få telefonen i sortiment, vil åbne for forudbestillinger mandag den 10. april 2017. Dermed vil det blive 12 dage efter offentliggørelsen.

Samsung Galaxy S8 lækket på pressefoto

Sidste år valgte Samsung allerede samme aften, at lade forhandlerne tage imod forudbestillinger på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Dette var søndag den 21. februar 2016 og det officielle salg startede den 11. marts.

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus lækket på video

Det officielle salg af Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus ventes at blive fra fredag den 21. april.

Samsung har offentliggjort datoen for deres næste Unpacked event, hvor det altså ventes afsløringen af Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus vil finde sted.

Samsung inviterer til Galaxy S8 Unpacked-event

Mere til historien

Har du sidste års model, Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge, så er der godt nyt. Samsung Danmark har nemlig oplyst, at udrulningen af Android 7.0 Nougat opdateringen vil starte i denne uge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer