Samsung: Nu kommer Android 7 til Galaxy S7 og S7 Edge

Hvornår kommer Android 7 Nougat til Samsung Galaxy S7 og S7 Edge? Nougat til S7’erne lander nu.

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition (Kilde: Evan Blass)

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition. Udgaven nåede aldrig til det danske marked.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge bliver opdateret til Android 7 Nougat i denne uge. Det oplyser Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Det er ikke helt klart præcis hvornår der trykkes på knappen, så udrulningen begynder, men det er ikke bare snart. Det er i den grad oppe over.

Udrulningen sker ikke til alle enheder på én gang, men kan du ikke vente, så kan du selv manuelt søge efter opdateringen på telefonen.

I lang tid har der været meget debat om, hvornår Samsung ville opdatere deres topdevices. Jeg har selv gættet på, at Galaxy S7 og S7 Edge først ville blive opdateret efter frigivelse af den næste toptelefon Galaxy S8. Dette har nemlig været sagen med både Galaxy S5 og S6.

Den gode nyhed er, at sådan gik det ikke. Heldigvis.

Selvom Samsung ikke har været hurtig til at frigive en ny stor Android-version, så udsendes der jævnligt sikkerhedsopdateringer. Tilbage i 2015 tilsluttede Samsung sig Googles opdateringsprogram for sikkerhedslaget i Android. Samsung sagde dengang, at de ville følge Googles sikkerhedsopdateringer, der udsendes hver måned.

Samsung afholder den 29. marts en presseevent i New York, hvor de vil præsentere Galaxy S8. MereMobil.dk dækker naturligvis begivenheden.

Mere til historien

I forbindelse med Mobile World Congress meldte Nokia ud, at deres Android-telefoner også vil følge Googles sikkerhedspatches. Desuden vil Nokia-telefonerne hurtigt bliver opdateret med nye Android-udgaver.

Læs også:
3 ting du vil vide om Nokias Android-telefoner

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
58 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram