Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus lækket på video

0

Alt imens de fleste mobilinteressede har øjnene rettet mod Mobile World Congress, så er der blevet lækket en video af Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus.

Samsung vil på den kommende topmodel, Galaxy S8, flytte fingeraftrykslæseren om på bagsiden.

Samsung har valgt ikke, at offentliggøre Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus, til dette års Mobile World Congress, og samtidig med at verdens største mobilmesse løber af staben i Barcelona, så er der blevet lækket nogle videoer. Disse er dukket op i kinesiske medier. Det skriver GSMArena.com.

 – Her afbryder Greenpeace Samsungs MWC-pressemøde

Du kan i en video, som dog er noget rystet, se hvad der ventes at være Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus. Disse har et lidt mere langt format end tidligere modeller og giver rygterne om skærmstørrelserne nyt liv. Det har tidligere været fremme, at Galaxy S8 kommer med en 5,7 tommer skærm, mens Galaxy S8 Plus skulle få en skærm på 6,2 tommer.

Skal man tro produkterne i videoerne er ægte, så er det også slut med hjem-knappen. I stedet fylder skærmen næsten fra kant-til-kant.

 – Samsung Galaxy S8 og S8 Plus billeder er lækket

Det ses også, at Samsung holder fast i jackstikket i bunden af telefonerne.

Samsung oplyste til deres pressemøde under Mobile World Congress 2017, at de afholder en Unpacked event onsdag den 29. marts 2017 i New York City.

 – Samsung inviterer til Galaxy S8 Unpacked-event

 

Mere til historien

Samsung har under Mobile World Congress vundet prisen for “Årets smartphone 2016” med Galaxy S7 Edge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer