Samsung Galaxy S7 Edge kåret som årets smartphone

MWC: Samsung Galaxy S7 Edge er endnu engang kåret til årets smartphone 2016. Denne gang af GSMA under Mobile World Congress.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

GSMA – branchesammenslutningen bag Mobile World Congress har i år afholdt deres prisuddelingen næsten samtidig med Oscar uddelingen.

Traditionen tro har de uddelt deres Global Mobile Awards ved årets arrangement. Vinderen blev Samsung med Galaxy S7 Edge.

Det er ikke første gang den udnævnes som ”Årets smartphone 2016”, da den også vandt prisen på blandt andet MereMobil.dk, hvor I brugere stemte den ind på førstepladsen.

 – Samsung Galaxy S7 Edge er Årets Mobil 2016

– ”Vi er er stolte over at få anerkendelse for designet og innovationen i Galaxy S7 Edge. Prisen er et bevis på vores konstante forsøg på, at skabe fuldendte produkter, der kan overgå forbrugernes forventninger med revolutionær teknologi,” lyder det fra Juhno Park, Vice President i Global Product Strategy i Samsung Electronics. Udtalelsen fra Samsung kommer i en pressemeddelelse, som de har offentliggjort på deres hjemmeside.

Du kan se de øvrige vindere af Global Mobile Awards 2017 her.

Mere til historien

Sidste år vandt Samsung også prisen. Dengang var det for Samsung Galaxy S6’erne. Det er spændende om de også vinder næste år med Galaxy S8, der ventes offentliggjort i marts måned.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram