Samsung Galaxy S7 Edge kåret som årets smartphone

MWC: Samsung Galaxy S7 Edge er endnu engang kåret til årets smartphone 2016. Denne gang af GSMA under Mobile World Congress.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

GSMA – branchesammenslutningen bag Mobile World Congress har i år afholdt deres prisuddelingen næsten samtidig med Oscar uddelingen.

Traditionen tro har de uddelt deres Global Mobile Awards ved årets arrangement. Vinderen blev Samsung med Galaxy S7 Edge.

Det er ikke første gang den udnævnes som ”Årets smartphone 2016”, da den også vandt prisen på blandt andet MereMobil.dk, hvor I brugere stemte den ind på førstepladsen.

 – Samsung Galaxy S7 Edge er Årets Mobil 2016

– ”Vi er er stolte over at få anerkendelse for designet og innovationen i Galaxy S7 Edge. Prisen er et bevis på vores konstante forsøg på, at skabe fuldendte produkter, der kan overgå forbrugernes forventninger med revolutionær teknologi,” lyder det fra Juhno Park, Vice President i Global Product Strategy i Samsung Electronics. Udtalelsen fra Samsung kommer i en pressemeddelelse, som de har offentliggjort på deres hjemmeside.

Du kan se de øvrige vindere af Global Mobile Awards 2017 her.

Mere til historien

Sidste år vandt Samsung også prisen. Dengang var det for Samsung Galaxy S6’erne. Det er spændende om de også vinder næste år med Galaxy S8, der ventes offentliggjort i marts måned.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram