Samsung Galaxy S7 Edge kåret som årets smartphone

4

MWC: Samsung Galaxy S7 Edge er endnu engang kåret til årets smartphone 2016. Denne gang af GSMA under Mobile World Congress.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

GSMA – branchesammenslutningen bag Mobile World Congress har i år afholdt deres prisuddelingen næsten samtidig med Oscar uddelingen.

Traditionen tro har de uddelt deres Global Mobile Awards ved årets arrangement. Vinderen blev Samsung med Galaxy S7 Edge.

Det er ikke første gang den udnævnes som ”Årets smartphone 2016”, da den også vandt prisen på blandt andet MereMobil.dk, hvor I brugere stemte den ind på førstepladsen.

 – Samsung Galaxy S7 Edge er Årets Mobil 2016

– ”Vi er er stolte over at få anerkendelse for designet og innovationen i Galaxy S7 Edge. Prisen er et bevis på vores konstante forsøg på, at skabe fuldendte produkter, der kan overgå forbrugernes forventninger med revolutionær teknologi,” lyder det fra Juhno Park, Vice President i Global Product Strategy i Samsung Electronics. Udtalelsen fra Samsung kommer i en pressemeddelelse, som de har offentliggjort på deres hjemmeside.

Du kan se de øvrige vindere af Global Mobile Awards 2017 her.

Mere til historien

Sidste år vandt Samsung også prisen. Dengang var det for Samsung Galaxy S6’erne. Det er spændende om de også vinder næste år med Galaxy S8, der ventes offentliggjort i marts måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer