Samsung Galaxy S7’ernes salg har rundet ny milepæl

0

Sidste års topmodeller fra Samsung sælger fortsat godt og har nu rundet en kæmpe milepæl.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Analysefirmaet Strategy Analytics oplyser, at Samsung har formået at sælge mere end 55 millioner Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge telefoner til dato. Det skriver GSMArena.com.

Det betyder altså, at Samsung omkring et års tid efter telefonerne landede i handlen altså runder en stor milepæl. Denne milepæl kommer kort efter salget af Galaxy S8’erne er gået i gang.

Samsung Galaxy S’erne – historien fra S til Galaxy S8

Galaxy S7 Edge har også høstet prisen for ”Årets Mobil 2016” rigtig mange steder, heriblandt på MereMobil.dk.

Samsung Galaxy S7 Edge er Årets Mobil 2016

Analysefirmaets seneste tal viser også, at omkring 7,2 millioner af disse telefoner er solgt i perioden januar-marts 2017.

Selvom tallet af solgte Galaxy S7’ere er ganske flot, så er det ikke rekord. Da Samsung tilbage i 2013 lancerede Galaxy S4 blev den solgt i 70 millioner eksemplarer på de første 12 måneder. Dette flotte salgstal har Samsung ikke kunne præstere på salget af deres S-serie siden.

TEST: Samsung Galaxy S7 og S7 Edge – gode men ikke fantastiske

Samlet set solgte Samsung 92,8 millioner mobiltelefoner i perioden januar til marts, heraf var 80 millioner smartphones. Dette betød også, ifølge Strategy Analytics tal, at Samsung sidder på 23 procent af smartphonemarkedet.

Mere til historien

Samsung har selv meldt ud, at Galaxy S8’erne har fået et bedre batteri end sidste års topmodeller Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Efter et års typisk brug med af- og opladninger mister Galaxy S7 cirka 20 procents kapacitet på batteriet. Svarende til der efter et års brug er 80 procent af batteriets oprindelige kapacitet tilbage. Samsung oplyser, at Galaxy S8’erne vil have 95 procent af sin oprindelige kapacitet tilbage efter et år,

Læs også:
Galaxy S7 Edge er årets bedst sælgende Android-telefon
Galaxy S7: Så hurtigt vil Samsungs topmodeller falde i pris

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer