Samsung Galaxy S8 og S8+ har bedre batteri end Galaxy S7

5

Efter et år vil Samsung Galaxy S8 stadig have 95 procent af sin oprindelige kapacitet tilbage, lyder det fra Samsung.

Samsung Galaxy S8 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Batterier har der været meget snak om hos Samsung, der da også har beklaget forløbet med Galaxy Note 7, og efterfølgende strammet op på den interne kvalitetskontrol. Med Galaxy S8 skulle tingene gerne vende for Samsung.

Hos Android Police har de fået fat på interessante oplysninger om batteriet i Galaxy S8 og Galaxy S8+. Ifølge Samsung er der i Galaxy S8’erne tale om en ny generation af batterier, der over tid mister mindre af deres effektive kapacitet, når der sammenlignes med Galaxy S7, målt inden for samme tidsspænd.

Det skal du vide om Galaxy S8 og Galaxy S8+

Efter et års typisk brug med af- og opladninger mister Galaxy S7 cirka 20 procents kapacitet på batteriet. Svarende til der efter et års brug er 80 procent af batteriets oprindelige kapacitet tilbage.

På Galaxy S8 og S8+ vil der inden for samme tidsperiode, og brugsmønster, kun været mistet cirka 5 procents kapacitet. Efter et års brug er S8’erne altså i stand til at holde 95 procents af deres oprindelige batterikapacitet, lyder det fra Android Police.

BLOG: Galaxy S8-turen – min ilddåb som mobilskribent

 Første kig på Galaxy S8

Mere til historien

Ingen batterier kan holde deres oprindelige kapacitet over tid. På redaktionen har vi eksempelvis en iPhone 7, der over seks måneder har været brugt hver dag. Den har nu 97 procent af sin oprindelige kapacitet tilbage.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer