Samsung Galaxy S8 og S8+ har bedre batteri end Galaxy S7

Efter et år vil Samsung Galaxy S8 stadig have 95 procent af sin oprindelige kapacitet tilbage, lyder det fra Samsung.

Samsung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Batterier har der været meget snak om hos Samsung, der da også har beklaget forløbet med Galaxy Note 7, og efterfølgende strammet op på den interne kvalitetskontrol. Med Galaxy S8 skulle tingene gerne vende for Samsung.

Hos Android Police har de fået fat på interessante oplysninger om batteriet i Galaxy S8 og Galaxy S8+. Ifølge Samsung er der i Galaxy S8’erne tale om en ny generation af batterier, der over tid mister mindre af deres effektive kapacitet, når der sammenlignes med Galaxy S7, målt inden for samme tidsspænd.

Det skal du vide om Galaxy S8 og Galaxy S8+

Efter et års typisk brug med af- og opladninger mister Galaxy S7 cirka 20 procents kapacitet på batteriet. Svarende til der efter et års brug er 80 procent af batteriets oprindelige kapacitet tilbage.

På Galaxy S8 og S8+ vil der inden for samme tidsperiode, og brugsmønster, kun været mistet cirka 5 procents kapacitet. Efter et års brug er S8’erne altså i stand til at holde 95 procents af deres oprindelige batterikapacitet, lyder det fra Android Police.

BLOG: Galaxy S8-turen – min ilddåb som mobilskribent

 Første kig på Galaxy S8

Mere til historien

Ingen batterier kan holde deres oprindelige kapacitet over tid. På redaktionen har vi eksempelvis en iPhone 7, der over seks måneder har været brugt hver dag. Den har nu 97 procent af sin oprindelige kapacitet tilbage.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram