Podspeakers klar med ny generation ”Pods”

De populære Podspeakers er nu klar i en ny generation, hvor der er en markant forbedret opgradering af lyden.

Podspeakers BigPod (Foto: Podspeakers)

Podspeakers BigPod (Foto: Podspeakers)

Podspeakers blev lanceret første gang i midten af 1990’erne. Siden har de været nogle af de mest anerkendte højttalere i verden. Og ægte designikoner.

Nu er de populære Podspeakers klar i en ny generation. De nye ”pods” inkluderer de ikoniske passive højttalere: MiniPod, BigPod og The Drop.

 – Podcast: Bedre lyd fra streamingtjenesterne

Højttalerkabinetterne på de nye højtalere er elegante og udtryksfulde med en mat overfalde. De er fremstillet i et plastmateriale, som indeholder glasfiber. Dette medvirker til, at reducere ressonans, samt øge styrken og holdbarheden i materialet. Desuden gør det, at højttalerne får en performance, der minder om en traditionel træ-højttaler. Kevlar driveren i den nye Dark Grey farve med konkav støvkappe fuldender det moderne look.

TEST: Sonos Play 5 – lyder fantastisk men fejler på design

For at få en endnu bedre lyd er delefilter og højttalerenheder blevet re-designet fra A-Z. Det skaber en mere luftig og klar lyd, med balancerede vokaler og en kontrolleret basgengvelse. Og stadig med den umiskendelig lyd, som er kendetegnende for ægte Podspeakers.

– “De nye Podspeakers er en omfattende opgradering af de berømte og ikoniske Podspekers, elsket af hi-fi entusiaster gennem årtier. Vi vil fortsætte med at puste nyt liv i Podspeakers produkterne og sikre, at de matcher behovene hos den moderne generation og forbruger, og hos de mange Podspeakers fans verden over. Vi er stolte over at kunne løfte dette berømte og ikoniske danske højttaler brand til nye højder,” udtaler John Thomas, CEO i EET Group (firmaet bag Podspeakers).

TEST: Få bedre lyd ud af din smartphone og iPad – test af Parrot Zikmu Solo og SmallPod Air

Pris og tilgængelighed

Du kan få de nye Podspeakers i farverne Matt Black, Matt Red og Satin White.

De nye produkter kom i butikkerne i december 2016 og forhandles blandt andet hos Hi-Fi Klubben og udvalgte Professionelle AV-forhandlere. BigPod koster 3.499 kroner per styk, MiniPod koster 2.499 kroner per styk og The Drop ligger til 1.899 kroner stykket.

Mere til historien

Du kan give højttalerne dit eget personlige udtryk med ”Hoops” (trim rings/pynteringe) og ”Spikes” (små ben til højttaleren).

Læs også:
TEST: Marshall Woburn – lyden fylder fantastisk

Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Afslører billeder HomePod med LCD-skærm?

Nye billeder af HomePod-prototype med LCD-skærm på toppen er dukket op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram