Podspeakers klar med ny generation ”Pods”

0

De populære Podspeakers er nu klar i en ny generation, hvor der er en markant forbedret opgradering af lyden.

Podspeakers BigPod (Foto: Podspeakers)
Podspeakers BigPod (Foto: Podspeakers)

Podspeakers blev lanceret første gang i midten af 1990’erne. Siden har de været nogle af de mest anerkendte højttalere i verden. Og ægte designikoner.

Nu er de populære Podspeakers klar i en ny generation. De nye ”pods” inkluderer de ikoniske passive højttalere: MiniPod, BigPod og The Drop.

 – Podcast: Bedre lyd fra streamingtjenesterne

Højttalerkabinetterne på de nye højtalere er elegante og udtryksfulde med en mat overfalde. De er fremstillet i et plastmateriale, som indeholder glasfiber. Dette medvirker til, at reducere ressonans, samt øge styrken og holdbarheden i materialet. Desuden gør det, at højttalerne får en performance, der minder om en traditionel træ-højttaler. Kevlar driveren i den nye Dark Grey farve med konkav støvkappe fuldender det moderne look.

TEST: Sonos Play 5 – lyder fantastisk men fejler på design

For at få en endnu bedre lyd er delefilter og højttalerenheder blevet re-designet fra A-Z. Det skaber en mere luftig og klar lyd, med balancerede vokaler og en kontrolleret basgengvelse. Og stadig med den umiskendelig lyd, som er kendetegnende for ægte Podspeakers.

– “De nye Podspeakers er en omfattende opgradering af de berømte og ikoniske Podspekers, elsket af hi-fi entusiaster gennem årtier. Vi vil fortsætte med at puste nyt liv i Podspeakers produkterne og sikre, at de matcher behovene hos den moderne generation og forbruger, og hos de mange Podspeakers fans verden over. Vi er stolte over at kunne løfte dette berømte og ikoniske danske højttaler brand til nye højder,” udtaler John Thomas, CEO i EET Group (firmaet bag Podspeakers).

TEST: Få bedre lyd ud af din smartphone og iPad – test af Parrot Zikmu Solo og SmallPod Air

Pris og tilgængelighed

Du kan få de nye Podspeakers i farverne Matt Black, Matt Red og Satin White.

De nye produkter kom i butikkerne i december 2016 og forhandles blandt andet hos Hi-Fi Klubben og udvalgte Professionelle AV-forhandlere. BigPod koster 3.499 kroner per styk, MiniPod koster 2.499 kroner per styk og The Drop ligger til 1.899 kroner stykket.

Mere til historien

Du kan give højttalerne dit eget personlige udtryk med ”Hoops” (trim rings/pynteringe) og ”Spikes” (små ben til højttaleren).

Læs også:
TEST: Marshall Woburn – lyden fylder fantastisk

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer