Denne uges mobilnyheder – uge 31

UGE 31: Sommerferien er endnu ikke slut for alle, men det er den for os på MereMobil.dk. Samsung startede august med stor lancering. Få ugens overblik her.

Ugens nyhederJuli er for de fleste lig med sommerferie og vi har på MereMobil.dk også været kørt i ”sommerstilling”. Derfor har “Ugens mest læste” holdt sommerpause. Men august er i gang og det er vi også. Vi har samlet ugens mest læste nyheder herunder.

Vil du læse de mest læste nyheder på MereMobil.dk fra juli måned, så finder du dem i nedenstående link.

 – LÆS OGSÅ: De mest læste nyheder på MereMobil.dk i juli

Tit er juli og starten af august ganske stille i mobilbranchen – netop fordi mange er på sommerferie. Men i år valgte Samsung, at lancere deres nye Galaxy Note 7 enhed ved en stor event i New York den 2. august.

Foruden telefonen er den hidtil vildeste Samsung-model, så er det også den første smartphone med Gorilla Glass 5 og Samsungs første smartphone med USB Type-C.

Du kan se nærmere på den nye topmodel fra Samsung i indslaget herunder. Og glæde dig til, at telefonen lander i de danske butikker fredag den 2. september 2016. Se pris og tilgængelighed på Galaxy Note 7 her.

 – WEB-TV: Første kig på Samsung Galaxy Note 7

Apple har i ugen der er gået udsendt opdateringer – både til de udviklere og public betatestere, der tester betaversionerne af iOS 10, men også til den aktuelle iOS 9. Apple har nemlig netop udsendt iOS 9.3.4, som er en sikkerhedsopdatering.

Apple klar med 12 nye emojis i iOS 10

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 31

  1. Her er Galaxy Note 7 – hidtil vildeste Samsung-model
  2. Samsung Galaxy Note 7 – pris og tilgængelighed
  3. Manglede opdateringer til smartphones er på kant med købeloven
  4. Honor Note 8 er en ny monstermobil
  5. Galaxy Note 7 – se brugerfladen
  6. Overblik: Efterårets nye smartphones
  7. Top 10: De mest solgte mobiler i juli
  8. Galaxy Note 7 vil ikke sælge i nærheden af S7’erne
  9. LG afslører V20 ved event den 6. september
  10. Xperia X Performance er blandt de bedste kameratelefoner

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram