Galaxy Note 7 er Samsungs første med USB Type-C

0

Samsung har netop lanceret deres første smartphone med stiktypen USB Type-C. Dermed kan du ikke bruge din gamle oplader til den nye flagskib.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung har netop offentliggjort den længe ventede phablet Galaxy Note 7 ved en stor event i New York – og i år snydes danskerne ikke for den nye note. Den lander i handlen herhjemme i starten af september.

Galaxy Note 7 er den første smartphone fra Samsung med stiktypen USB Type-C. Topmodellerne Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge kom med microUSB-stik.

USB Type-C – det nye USB-stik kan vende begge veje

Allerede tilbage i sommeren 2014 da vi på MereMobil.dk skrev om USB Type-C var meldingen, at selvom mobilindustrien begyndte at indarbejde det nye USB-stik, så ville microUSB-stik eksistere i lang tid fremover. Det er to år siden og Note 7 er altså den første smartphone fra verdens største mobilproducent, som kommer med ”det nye” USB Type-C.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

WEB-TV: Første kig på Samsung Galaxy Note 7

Selvom det er Samsungs første smartphone, så har andre producenter også sendt telefoner på markedet med USB Type-C.

Samsung Galaxy S7 Note kommer i følgende farvevarianter, som er Blue Coral, Silver Titanium og Black Onyx. Det er endnu uvist om alle forhandlere vil have alle farver i sortiment.

Galaxy Note 7 kommer i handlen fra fredag den 2. september 2016, men kan forudbestilles allerede fra tirsdag den 16. august 2016.

Samsung Galaxy Note 7 – pris og tilgængelighed

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 7 kommer med Android 6.0.1 Marshmallow fra salgsæsken og altså ikke Android 7.0 Nougat, der ellers rygtes at være klar til en frigivelse i løbet af denne måned.

Læs også:

Pas på USB Type-C adaptere – de kan skade din elektronik

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer