Android 7.0 Nougat måske klar i august

0

Den næste store Android, 7.0 Nougat, er måske tættere på end først ventet. Nye oplysninger viser, at den endelige version frigives i løbet af august.

EvLeaks teaser om kommende Android 7.0 Nougat frigivelse (Kilde: Twitter)
EvLeaks teaser om kommende Android 7.0 Nougat frigivelse (Kilde: Twitter)

Betaversionerne af Android 7.0 Nougat har været frigivet siden marts og fornylig blev den formentlig sidste betaversion udsendt. Det betyder, at ventetiden inden den endelige version snart er ovre.

 – Google udsender sidste betaversion af Android 7.0 Nougat

Og skal man tro Twitter-brugeren @EvLeaks, så er Google klar til at frigive den endelige version, af den nyeste Android-software, allerede i løbet af denne måned.

Evan Blass (@EvLeaks) skrev i lørdags, at Android 7.0 vil blive frigivet i næste måned, hvilket altså er august og dermed denne måned. EvLeaks skrev desuden også, at Nexus 5 enheder ikke vil få opdateringen.

 – Android 6.0 Marshmallow øger markedsandelene

Uklart hvem der får 7.0

Oversigt over hvordan Googel opdaterer Nexus-enhederne
Oversigt over hvordan Googel opdaterer Nexus-enhederne (Kilde: Google)

Hvilke andre Android-telefoner, som får Android 7.0 Nougat opdateringen, er op til de enkelte producenter at melde ud. Og det er indtil videre kun HTC, som har meldt ud hvilke af deres topmodeller, der i første omgang får Android 7.0 Nougat.

 – Disse HTC-telefoner får Android 7.0

Google har endnu ikke bekræftet, at de frigiver Android 7.0 Nougat i august og ej heller hvilke enheder, som understøtter den kommende softwareopdatering.

Mere til historien

Google har ikke officielt meldt ud, hvilke Nexus-enheder der vil kunne opgraderes, men antyder på deres supportside, hvilke der kan forvente det. Her nævnes det, at Nexus 5 ikke er garanteret opdateringer efter oktober 2015, så det kan være den ikke får Android 7.0 Nougat.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer