Google udsender sidste betaversion af Android 7.0 Nougat

3

I marts måned blev det muligt, at få et smugkig på næste Android-version, der hed Android N og nu nærmer lanceringen sig – Google har netop frigivet sidste betaversion.

Android Nougat (Foto: Google)
Android Nougat (Foto: Google)

Google har meldt det officielle navn ud for næste Android-version, der indtil nu har heddet Android N. Og nu har de også frigivet den femte og sidste betaversion af det der altså bliver Android Nougat – og forventeligt får versionsnummeret 7.0.

Den sidste betaversion af Android 7.0 Nougat hedder Developer Preview og er altså begyndt at blive udrullet til de enheder, der har softwaren installeret.

 – Android 6.0 Marshmallow øger markedsandelene

Der er i skrivende stund ikke spottet nogle store nyheder siden Google annoncerede det officielle navn for Android N. Den største nyhed er umiddelbart, at Android 7.0 Nougat nu fremgår i softwaren.

Dermed byder sidste betaversion altså primært på fejlrettelser og forbedringer, men der er stadigvæk ting, som hænger lidt i bremsen inden den endelige udgivelse er klar til offentligheden. Det er punkter som kamera, multi-window, nedbrud, ”Forstyr Ikke”-tilstand, understøttelse af Vulkan-grafik-API, Valg af den rette app (APK) i Google Play ved zoomte skærm og at Android Auto ikke virker.

 – Android N hedder officielt Android Nougat

Softwaren kan downloades til udvalgte Nexus-enheder via Googles egen hjemmeside. Det kræver dog, at du er lidt ferm til teknik. Ellers anbefaler vi, at du venter til den officielle lancering senere på efteråret.

Mere til historien

Det ventes, at Android 7.0 Nougat og iOS 10 fra Apple lanceres i løbet af efteråret, men datoerne for frigivelsen af softwaren er endnu uvis. Android-brugere er dog også afhængige af hvilken producent deres smartphone er fra og det er ikke alle, som er så heldige at få opdateringen. Nexus-telefoner er de enheder, der får softwaren først.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer