Android 6.0 Marshmallow øger markedsandelene

0

Den nyeste opgørelse fra Google over udbredelsen af Android-versionerne er nu offentliggjort. Android 6.0 Marshmallow øger markedsandelene, men er stadig ikke mest udbredt.

Opgørelse over Android-versionerne 11. juli 2016 (Kilde: Google)
Opgørelse over Android-versionerne 11. juli 2016 (Kilde: Google)

Google har netop frigivet den seneste opgørelse over de forskellige Android-versioner og selvom den afslører det er gået frem for Android 6.0 Marshmallow, så er der stadigvæk et godt stykke op til både Android 4.4 KitKat og Android 5.0 / 5.1 Lollipop.

Android 6.0 Marshmallow er gået fra en markedsandel på 10,1 procent i sidste måned til en markedsandel på 13,3 procent i denne måned. Men det er stadigvæk Android 5.0 / 5.1 Lollipop, der er den mest udbredte version med 35,1 procent (14,3 / 20,8) og Android 4.4 KitKat har en markedsandel på 30,1 procent.

TIP: Sådan tjekker du om din Android-telefon kan opdateres

Android Lollipop har øget sin markedsandel meget begrænset fra 35 procent ved sidste opgørelse til 35,1 procent i denne måned. Android 4.4 KitKat har mistet markedsandele, fra 31,6 procent sidste måned til 30,1 i juli.

Mange Android-telefoner modtager aldrig opdateringer

Opgørelsen er foretaget ved at registrere besøg fra aktive Android-enheder i Google Play Store i en syvdages periode sluttende mandag den 11. juli.

Google offentliggjorde den 30. juni det officielle navn på den kommende Android-version, der indtil nu har heddet Android N. Android N’s ”fulde navn” bliver Android Nougat.

Android N hedder officielt Android Nougat

Android Nougat ventes, at blive frigivet af Google i løbet af efteråret, men nærmere præcist tidspunkt er endnu ikke opgivet.

Mere til historien

Du kan læse mere om, hvilke nyheder du kan glæde dig til i Android Nougat.

Læs også:
Disse HTC-telefoner får Android 7.0

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer