Xperia X Performance er blandt de bedste kameratelefoner

0

Sonys nyeste topmodel, Xperia X Performance, har aktuelt et af de bedste mobilkameraer, viser stor uafhængig test.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)
Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Vi har tidligere beskrevet Sonys arbejde med at optimere på kamerateknologien i deres telefoner. Arbejdet har nu givet positiv respons hos DxOMark – en anerkendt industristandard til måling og bedømmelse af kameraernes formåen.

DxOMark har testet kameraet i Sony Xperia X Performance, og den samlede score ender på 88 point. Kvaliteten af billedstabilisatoren, evnen til at autofokusere i videokameraet samt støjreduktionen har fået ekstra positive noter fra den anerkendte testsite.

Jeg synes også, at kameraet i X Performance er rigtigt godt, men jeg har noteret mig, at Sony scorer præcis samme karakter hos DxOMark som HTC 10 og Samsung Galaxy S7. Det vidner om en generel positiv udvikling for kamerakvaliteten på smartphones.

GUIDE: 10 tips til bedre mobilfotos

DxOMarks udmærkelse af Sony Xperia X Performance
DxOMarks udmærkelse af Sony Xperia X Performance

I kommentarsporet på DxOMark kritiserer en læser testen. Han mener, det er underligt at både X Performance, S7 og HTC 10 får samme karakter.

– ”Billeder fra HTC 10 er ikke nær så detaljerede som på Sony’en og farvegengivelsen er på Galaxy S7 ikke nær så god,” skriver RockStar2005 i sin kommentar. Efterfølgende linkes til en række sammenligningsfotos.

Hen over sommeren har jeg brugt Sony Xperia X Performance, og taget mange billeder. Generelt har resultatet været fint, men jeg savner en hurtigere opstart. Her er Samsung Galaxy S7 klart at foretrække.

WEB-TV: Sådan fungerer Sonys nye autofokus-teknik
TEST: Xperia X Performance yder lidt ekstra

Så vild er stabilisatoren i Xperia X

Mere til historien

Hvis du vil gå i detalje-nørd-mode så lan du her læse DxOMarks omfattende kameratest.

Læs også:
Her er telefonen der skyder billeder i mørke – se demo
WEB-TV: Så lidt fylder et kamerakredsløb i telefonen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer