Lumigon T3 er verdens første telefon med Night Vision kamera

WEB-TV: Infrarødt Night Vision kamera er måske blot lir, men det er smart lir, som gør det muligt, at tage billeder og optage video, hvor det er HELT mørkt.

IR-kamera i Lumigon T3 er unikt

Lumigon, fra Sydhavnen i København, har lavet det man kan kalde en softlaunch af deres nye smartphone Lumigon T3. Og det kan være fordi, at firmaet har lært af fortiden, hvor de har måtte udskyde lanceringen af deres tidligere smartphones og en model kom aldrig på markedet.

 - Lumigon T3 er en realitet

Men med en lille softlaunch, der inkluderer en lille fremvisning af produktet til MereMobil.dk og overrækkelsen af Lumigon T3 i en gold-edition til Beverly Hills 90210-stjernen Tori Spelling, ja så er den nye telefon fra Lumigon fremme i offentlighedens søgelys.

 - Tori Spelling fik overrakt hemmelig Lumigon telefon

Lumigon T3 (Foto: MereMobil.dk)

Lumigon T3 (Foto: MereMobil.dk)

Og Lumigon T3 har, som den første smartphone i verden, Night Vision kamera. Det har opløsningen på fire megapixels, og kommer med dual IR flash, hvilket gør det muligt, at tage billeder og skyde video, hvor det er HELT mørkt – som i sort nat.

Det betyder altså, at du kan du ligge på lur og fotografere pindsvinet ude i haven midt om natten. Rækkevidden på IR-dioderne er ikke ret lang, men et par meters afstand er ikke et problem.

Om flere smartphones vil komme med Night Vision kamera på sigt er uvist. Men smart er det.

Lumigon T3 har en vejledende pris på 5.999 kroner for udgaven i rustfrit stål. Den bliver tilgængelig i maj 2016.

- Pris og tilgængelighed på Lumigon T3

Mere til historien

Er udgaven af Lumigon T3 i rustfrit stål ikke nok for dig, så kan du for lige omkring 10.000 kroner få Lumigon T3 i en version med 24-karat guld på siderne eller få et diamantlook. Monteringen af guldsiderne sker i Danmark.

Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram