Tori Spelling fik hemmelig Lumigon-telefon i Remees nye klub ARCH

EKSKLUSIVT: Lumigon T3, en hidtil hemmelig telefon fra den danske producent, blev lørdag overrakt til Tori Spelling på Remees natklub ARCH, i en 24-karat guldversion.

Lumigon direktør Lars Gravesen og Tori Spelling på ARCH (Foto: MereMobil.dk)

Lumigon direktør Lars Gravesen og Tori Spelling på ARCH (Foto: MereMobil.dk)

Lørdag aften (7. maj 2016) fik Beverly Hills 90210 stjernen Tori Spelling overrakt en hidtil hemmeligholdt telefon fra det danske firma Lumigon.  Det skete på Remees nye natklub ARCH, hvor Tori Spelling fejrede sin 10-års bryllupsdag.

Der skulle være tale om Lumigon T3, efterfølgeren til Lumigon T2 HD, som vi på MereMobil.dk i marts 2014 testede, som et af de få medier i verden. I sommeren 2014 kunne Lumigon T2 HD købes hos Telenor. Men siden da har der været stille fra den danske mobilproducent omkring nye produkter.

TEST: Lumigin T2 HD – eksklusiv test

Men på ARCH fik den amerikanske superstjerne ikke bare en standardudgave af Lumigon T3, men en særlig special-edition i 24-karat guld.

Lumigons grundlægger og direktør, den pressesky Lars Gravesen, stod selv for overrækkelsen. Kort efter lykkedes det MereMobil.dk at træffe ham, hvor han bekræftede eventen og eksistensen af telefonen, men derudover var han relativt fåmælt omkring T3.

T3 kommer med 4,8 tommer Super AMOLED skærm (1280 x 720 pixels) samt Android 6.0 Marshmallow og er modstandsdygtig overfor vand og støv.

For- og bagside er belagt med Gorilla Glass 4 fra Corning. Siderne er i rustfrit stål, men findes altså også med sider af 24-karat guld.

Som det ofte er med Lumigon, er der langt i mellem de præcise svar, men vi giver ikke op. Nu sætter vi jagten ind på flere detaljer om Lumigon T3.

I sidste måned kom det frem, at grundlæggeren af CBB Mobil, Michael Moesgaard, har købt sig ind i Lumigon. Han mener, der er potentiale for, at få en dansk smartphone ud over rampen.

Lumigon lever et relativt hemmeligt liv i Sydhavnen. Produkterne er designet i København, men som alle andre produkter på markedet, produceres de i Kina.

Mere til historien

I staren af 2016 kom et andet dansk tiltag, ID2ME, med telefonen ID1, der også skulle være danskproduceret, hvilket der senere blev stillet spørgsmålstegn ved.

Læs også:
TEST: ID1 når slet ikke i mål

Lumigon har indgivet konkursbegæring – det danske mobileventyr slutter

BREAKING: Det lykkes ikke at skabe en bæredygtig danskdesignet smartphone. Lumigon lukkes nu ned. Vi ser tilbage.

(mere…)
Lumigon T3 klar i nye forårsfarver

KORT NYT: Den danske mobilproducent Lumigon fejrer foråret med nye farvevarianter af deres smartphone Lumigon T3.

(mere…)
Lumigon T3 i ny udgave – T3 Black-Black Steel Edition

Lumigon er klar med en ny variant af deres smartphone T3. Læs her mere om Lumigon Black-Black-Steel Edition.

(mere…)
Lumigon klar med shop-in-shop i Danmark

KORT NYT: Lumigon er klar med en shop-in-shop sammen med partneren Phoneium.

(mere…)
Lumigon taber stadig millioner

På fire år har Lumigon tabt 114 millioner kroner, men de har stadig ambitioner.

(mere…)
Se Lumigon T3 i 24-karat guld

WEB-TV: 24-karat guld pryder siderne på den eksklusive, og dyre, Lumigon T3. Se også diamant-udgaven her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram