Tori Spelling fik hemmelig Lumigon-telefon i Remees nye klub ARCH

1

EKSKLUSIVT: Lumigon T3, en hidtil hemmelig telefon fra den danske producent, blev lørdag overrakt til Tori Spelling på Remees natklub ARCH, i en 24-karat guldversion.

Lumigon direktør Lars Gravesen og Tori Spelling på ARCH (Foto: MereMobil.dk)
Lumigon direktør Lars Gravesen og Tori Spelling på ARCH (Foto: MereMobil.dk)

Lørdag aften (7. maj 2016) fik Beverly Hills 90210 stjernen Tori Spelling overrakt en hidtil hemmeligholdt telefon fra det danske firma Lumigon.  Det skete på Remees nye natklub ARCH, hvor Tori Spelling fejrede sin 10-års bryllupsdag.

Der skulle være tale om Lumigon T3, efterfølgeren til Lumigon T2 HD, som vi på MereMobil.dk i marts 2014 testede, som et af de få medier i verden. I sommeren 2014 kunne Lumigon T2 HD købes hos Telenor. Men siden da har der været stille fra den danske mobilproducent omkring nye produkter.

TEST: Lumigin T2 HD – eksklusiv test

Men på ARCH fik den amerikanske superstjerne ikke bare en standardudgave af Lumigon T3, men en særlig special-edition i 24-karat guld.

Lumigons grundlægger og direktør, den pressesky Lars Gravesen, stod selv for overrækkelsen. Kort efter lykkedes det MereMobil.dk at træffe ham, hvor han bekræftede eventen og eksistensen af telefonen, men derudover var han relativt fåmælt omkring T3.

T3 kommer med 4,8 tommer Super AMOLED skærm (1280 x 720 pixels) samt Android 6.0 Marshmallow og er modstandsdygtig overfor vand og støv.

For- og bagside er belagt med Gorilla Glass 4 fra Corning. Siderne er i rustfrit stål, men findes altså også med sider af 24-karat guld.

Som det ofte er med Lumigon, er der langt i mellem de præcise svar, men vi giver ikke op. Nu sætter vi jagten ind på flere detaljer om Lumigon T3.

I sidste måned kom det frem, at grundlæggeren af CBB Mobil, Michael Moesgaard, har købt sig ind i Lumigon. Han mener, der er potentiale for, at få en dansk smartphone ud over rampen.

Lumigon lever et relativt hemmeligt liv i Sydhavnen. Produkterne er designet i København, men som alle andre produkter på markedet, produceres de i Kina.

Mere til historien

I staren af 2016 kom et andet dansk tiltag, ID2ME, med telefonen ID1, der også skulle være danskproduceret, hvilket der senere blev stillet spørgsmålstegn ved.

Læs også:
TEST: ID1 når slet ikke i mål

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer