CBB-grundlægger satser flere millioner på Lumigon

Michael Moesgaard, stifter af mobilselskabet CBB Mobil, satser nu flere af hans millioner på den danske smartphone Lumigon og håber på international succes.

Lumigon

Lumigon (Foto: MereMobil.dk)

Den danske mobilproducent Lumigon har fortsat tårnhøje ambitioner og investor Michael Moesgaard, der er en blandt flere, håber selskabets smartphones kan få international succes.

Michael Moesgaard har købt flere aktier i Lumigon, så han nu er den næststørste investor. Det skriver Børsen.dk ifølge Business.dk. Michael Moesgaard skulle nu eje mellem 25-33 procent af Lumigon.

 – Lumigon T2 HD er med i Hitman Agent 47

– ”Det er klart, at når en erhvervsmand som mig køber flere aktier, så er det fordi, jeg tror på virksomheden. Nu skal vi have den her danske smartphone ud over rampen,” siger han til avisen.

Successen har indtil nu været begrænset for Lumigon, som umiddelbart har mistet 89 millioner kroner. Underskuddet var i 2015 på 39 millioner kroner, hvilket dog skulle skyldes store investeringer.

 – TEST: Lumigon T2 HD – læs eksklusiv test her

Lumigon har fået ny målgruppe og satser, ifølge Børsen, på de nyrige russere, som skal tage det eksklusive danske design til sig med kyshånd. Telefonen skulle angiveligt få en pris på 10.000 danske kroner.

Mere til historien

Michael Moesgaard Andersen er grundlægger af CBB Mobil, men solgte selskabet i 2004 til Sonofon for omkring 200 millioner kroner.

Læs også:

PODCAST: Lumigon – et smartphone-eventyr

Tags:

Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.