Lumigon T2 HD er med i Hitman Agent 47

Den danske smartphone, Lumigon T2 HD, er kommet på rollelisten i en kommende film. Se traileren og den danske mobil i aktion her.

Hitman Agent 47

Hitman Agent 47

Der har længe været stille fra den danske mobilproducent Lumigon, men nu er der atter nyt fra Sydhavnen. Dog ikke nyt som i ”et nyt produkt”, men derimod kan de fortælle, at deres smartphone Lumigon T2 HD har fået en rolle i den nye film Hitman Agent 47, der kommer i biografen senere på sommeren.

PODCAST: Lumigon – historien om det danske smartphone-eventyr

Filmen får, ifølge Cinemaxx.dk og Kino.dk, premiere torsdag den 27. august 2015 i de danske biografer og den internationale premiere skulle blive ugen før – nemlig fredag den 21. august 2015. Foruden Lumigon T2 HD så er også Rupert Friend, Ciarán Hinds, Zachary Quinto og Thomas Kretschmann på rollelisten.

Du kan i den officielle filmtrailer se mere om, hvad betydning Lumigon T2 HD har for filmen og hvordan agenten benytter telefonens funktioner til hans missioner.

Du kan spotte telefonen i traileren herunder omkring 1 minut inde og til 1.35.

MereMobil.dk har desuden modtaget en mail fra Lumigon, hvor de teaser for der er spændende nyt på vej i løbet af sommeren fra Lumigon. – ”Exciting news from Lumigon over the summer, something CRAZY is about to happen,” sådan lyder det i mailen fra Lumigon til MereMobil.dk.

Vidste du i øvrigt, at MereMobil.dk var første medie til at teste den danske mobiltelefon. Her kan du læse anmeldelsen af Lumigon T2 HD.

 – WEB-TV: Lumigon T2 HD – sådan er den danske smartphone

Forventningerne til den danske mobilproducent har været mange, men hver gang de endelig er klar med nyt bliver der hurtigt stille omkring dem igen. Så der ventes fortsat på det store gennembrud.

Video: Se traileren

Mere til historien

Der har mere eller mindre været helt stille omkring mobilproduktionen fra Lumigon siden februar, hvor de offentliggjorde deres smartphone i en variant med rustfrit stål og 24 karat guld.

Lumigon har indgivet konkursbegæring – det danske mobileventyr slutter

BREAKING: Det lykkes ikke at skabe en bæredygtig danskdesignet smartphone. Lumigon lukkes nu ned. Vi ser tilbage.

(mere…)
Lumigon T3 klar i nye forårsfarver

KORT NYT: Den danske mobilproducent Lumigon fejrer foråret med nye farvevarianter af deres smartphone Lumigon T3.

(mere…)
Lumigon T3 i ny udgave – T3 Black-Black Steel Edition

Lumigon er klar med en ny variant af deres smartphone T3. Læs her mere om Lumigon Black-Black-Steel Edition.

(mere…)
Lumigon klar med shop-in-shop i Danmark

KORT NYT: Lumigon er klar med en shop-in-shop sammen med partneren Phoneium.

(mere…)
Lumigon taber stadig millioner

På fire år har Lumigon tabt 114 millioner kroner, men de har stadig ambitioner.

(mere…)
Se Lumigon T3 i 24-karat guld

WEB-TV: 24-karat guld pryder siderne på den eksklusive, og dyre, Lumigon T3. Se også diamant-udgaven her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram