Lumigon T3 – pris og tilgængelighed

EKSKLUSIVT: Rustfrit stål, 24-karat guld eller diamantlook. Det er Lumigon T3. Læs her, hvad T3 koster og hvor den kan købes.

Lumigon T3 (Foto: MereMobil.dk)

Lumigon T3 (Foto: MereMobil.dk)

Den nye smartphone fra det danske firma Lumigon, der har fået telemillionæren Michael Moesgaard med i ejerkredsen, skal primært sælges via nettet direkte til forbrugerne, og ikke kun lokalt i Danmark.

Mandag aften klokken 19 (9. maj 2016) sættes stikket i et nyt website med mulighed for, globalt, at bestille den nye telefon Lumigon T3, som vi på MereMobil.dk har haft en eksklusiv mulighed for, at se nærmere på.

- Læs flere detaljer om Lumigon T3

Prisen bliver 5.999 kroner for udgaven i rustfrit stål, mens guldgaven (24 karat) ligger til 10.000 kroner. Begge telefoner har 128 GB intern hukommelse samt dual-SIM. Med i salgsæsken ligger et headset, der matcher udgaven af telefonen.

Lumigon T3 bliver tilgængelig i farverne sort, hvid og orange. Dertil kommer fire eksklusive versioner, hvoraf guld er den ene, men der findes også en med diamantlook.

Det er næppe danske forbrugere, der vil stå i kø for at købe en Lumigon T3. Danmark er Samsung og Apple-land hvor mindre producenter, og nicheproducenter, har det meget svært. Derimod kan der være en mulighed hos nyrige russere og kinesere, der har hørt om ”Danish design”.

T3 kører på Android 6.0 Marshmallow med ret få justeringer fra producenten. I forhold til de store producenter i markedet, er dette en meget stilren oplevelse, hvor du blandt andet kan have alle ikonerne i sort/hvid.

På MereMobil.dk følger vi fortsat udviklingen omkring Lumigons produkter og tiltag.

WEB-TV: Første kig på Lumigon T3

Mere til historien

T3 er den første telefon i verden med IR-kamera er kan se om natten. Night Vision kameraet har en opløsning på fire megapixels. Det kan både filme og tage billeder.

Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne - få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram