Lumigon T3 – pris og tilgængelighed

EKSKLUSIVT: Rustfrit stål, 24-karat guld eller diamantlook. Det er Lumigon T3. Læs her, hvad T3 koster og hvor den kan købes.

Lumigon T3 (Foto: MereMobil.dk)

Lumigon T3 (Foto: MereMobil.dk)

Den nye smartphone fra det danske firma Lumigon, der har fået telemillionæren Michael Moesgaard med i ejerkredsen, skal primært sælges via nettet direkte til forbrugerne, og ikke kun lokalt i Danmark.

Mandag aften klokken 19 (9. maj 2016) sættes stikket i et nyt website med mulighed for, globalt, at bestille den nye telefon Lumigon T3, som vi på MereMobil.dk har haft en eksklusiv mulighed for, at se nærmere på.

Læs flere detaljer om Lumigon T3

Prisen bliver 5.999 kroner for udgaven i rustfrit stål, mens guldgaven (24 karat) ligger til 10.000 kroner. Begge telefoner har 128 GB intern hukommelse samt dual-SIM. Med i salgsæsken ligger et headset, der matcher udgaven af telefonen.

Lumigon T3 bliver tilgængelig i farverne sort, hvid og orange. Dertil kommer fire eksklusive versioner, hvoraf guld er den ene, men der findes også en med diamantlook.

Det er næppe danske forbrugere, der vil stå i kø for at købe en Lumigon T3. Danmark er Samsung og Apple-land hvor mindre producenter, og nicheproducenter, har det meget svært. Derimod kan der være en mulighed hos nyrige russere og kinesere, der har hørt om ”Danish design”.

T3 kører på Android 6.0 Marshmallow med ret få justeringer fra producenten. I forhold til de store producenter i markedet, er dette en meget stilren oplevelse, hvor du blandt andet kan have alle ikonerne i sort/hvid.

På MereMobil.dk følger vi fortsat udviklingen omkring Lumigons produkter og tiltag.

WEB-TV: Første kig på Lumigon T3

Mere til historien

T3 er den første telefon i verden med IR-kamera er kan se om natten. Night Vision kameraet har en opløsning på fire megapixels. Det kan både filme og tage billeder.

Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram