Lumigon T3 – pris og tilgængelighed

2

EKSKLUSIVT: Rustfrit stål, 24-karat guld eller diamantlook. Det er Lumigon T3. Læs her, hvad T3 koster og hvor den kan købes.

Lumigon T3 (Foto: MereMobil.dk)
Lumigon T3 (Foto: MereMobil.dk)

Den nye smartphone fra det danske firma Lumigon, der har fået telemillionæren Michael Moesgaard med i ejerkredsen, skal primært sælges via nettet direkte til forbrugerne, og ikke kun lokalt i Danmark.

Mandag aften klokken 19 (9. maj 2016) sættes stikket i et nyt website med mulighed for, globalt, at bestille den nye telefon Lumigon T3, som vi på MereMobil.dk har haft en eksklusiv mulighed for, at se nærmere på.

Læs flere detaljer om Lumigon T3

Prisen bliver 5.999 kroner for udgaven i rustfrit stål, mens guldgaven (24 karat) ligger til 10.000 kroner. Begge telefoner har 128 GB intern hukommelse samt dual-SIM. Med i salgsæsken ligger et headset, der matcher udgaven af telefonen.

Lumigon T3 bliver tilgængelig i farverne sort, hvid og orange. Dertil kommer fire eksklusive versioner, hvoraf guld er den ene, men der findes også en med diamantlook.

Det er næppe danske forbrugere, der vil stå i kø for at købe en Lumigon T3. Danmark er Samsung og Apple-land hvor mindre producenter, og nicheproducenter, har det meget svært. Derimod kan der være en mulighed hos nyrige russere og kinesere, der har hørt om ”Danish design”.

T3 kører på Android 6.0 Marshmallow med ret få justeringer fra producenten. I forhold til de store producenter i markedet, er dette en meget stilren oplevelse, hvor du blandt andet kan have alle ikonerne i sort/hvid.

På MereMobil.dk følger vi fortsat udviklingen omkring Lumigons produkter og tiltag.

WEB-TV: Første kig på Lumigon T3

Mere til historien

T3 er den første telefon i verden med IR-kamera er kan se om natten. Night Vision kameraet har en opløsning på fire megapixels. Det kan både filme og tage billeder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer