Lumigon T3 – pris og tilgængelighed

EKSKLUSIVT: Rustfrit stål, 24-karat guld eller diamantlook. Det er Lumigon T3. Læs her, hvad T3 koster og hvor den kan købes.

Lumigon T3 (Foto: MereMobil.dk)

Lumigon T3 (Foto: MereMobil.dk)

Den nye smartphone fra det danske firma Lumigon, der har fået telemillionæren Michael Moesgaard med i ejerkredsen, skal primært sælges via nettet direkte til forbrugerne, og ikke kun lokalt i Danmark.

Mandag aften klokken 19 (9. maj 2016) sættes stikket i et nyt website med mulighed for, globalt, at bestille den nye telefon Lumigon T3, som vi på MereMobil.dk har haft en eksklusiv mulighed for, at se nærmere på.

- Læs flere detaljer om Lumigon T3

Prisen bliver 5.999 kroner for udgaven i rustfrit stål, mens guldgaven (24 karat) ligger til 10.000 kroner. Begge telefoner har 128 GB intern hukommelse samt dual-SIM. Med i salgsæsken ligger et headset, der matcher udgaven af telefonen.

Lumigon T3 bliver tilgængelig i farverne sort, hvid og orange. Dertil kommer fire eksklusive versioner, hvoraf guld er den ene, men der findes også en med diamantlook.

Det er næppe danske forbrugere, der vil stå i kø for at købe en Lumigon T3. Danmark er Samsung og Apple-land hvor mindre producenter, og nicheproducenter, har det meget svært. Derimod kan der være en mulighed hos nyrige russere og kinesere, der har hørt om ”Danish design”.

T3 kører på Android 6.0 Marshmallow med ret få justeringer fra producenten. I forhold til de store producenter i markedet, er dette en meget stilren oplevelse, hvor du blandt andet kan have alle ikonerne i sort/hvid.

På MereMobil.dk følger vi fortsat udviklingen omkring Lumigons produkter og tiltag.

WEB-TV: Første kig på Lumigon T3

Mere til historien

T3 er den første telefon i verden med IR-kamera er kan se om natten. Night Vision kameraet har en opløsning på fire megapixels. Det kan både filme og tage billeder.

Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Her er priserne på Samsung Galaxy S22-serien

PRISER: Samsung Galaxy S22 koster fra 6.699 kroner. Se alle priserne på Galaxy S22-serien her.

(mere…)
Samsung Galaxy S22-serien – se de forventede danske priser

PRISLÆK: Galaxy S22 Ultra bliver billigere, mens de øvrige modeller holder priserne fra 2021.

(mere…)
Lad dig ikke narre af det nyeste tilbud fra Alka Mobil

PRISTJEK: Fri data for 99 kroner om måneden, lyder godt. Et pristjek viser, at du gør klogt i at forholde dig kritisk til tilbuddet.

(mere…)
Apple Watch Series 7 – her er prisen

Apple er inden længe klar med deres nyeste generation af Apple Watch. Se her hvad Apple Watch Series 7 koster.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram