Honor Note 8 er en ny monstermobil

9

Huaweis selvstændige brand Honor er på vej med en ny monstermobil, som kommer med kæmpe skærm og flotte specifikationer. Læs mere her.

Honor Note 8 (Kilde: Engadget.com)
Honor Note 8 (Kilde: Engadget.com)

Huawei oplever netop nu kæmpe fremgang på mobilmarkedet, derudover har de også det selvstændige brand Honor, som barsler med noget særligt i baggrunden, der inden længe lanceres.

Den nye mobil skulle angiveligt få navnet Honor Note 8 og komme med en skærm på hele 6,6 tommer, hvilket altså gør den næsten kommer i kategori med små tablets.

 – Huaweis dobbeltkamera måske på vej i Honor-telefon

Derudover skulle Honor Note 8 få en QHD-skærmopløsning på 2560 x 1440 pixels, 4 GB RAM, 13 megapixels kamera, 8 megapixels frontkamera, fingeraftrykslæser, USB Type-C, 4.500 mAh batteri samt en Kirin 955-processor, der også er i Huawei’s topmodel P9. Det skriver Engadget.com.

Honor Note 5 (Kilde: Engadget.com)
Honor Note 5 (Kilde: Engadget.com)

Honor Note 8 kommer i varianter med 32 GB, 64 GB og 128 GB intern hukommelse, som alle understøtter microSD-kort.

 – TEST: Honor 7 – genial budgetmobil fra Huawei

Honor Note 8 lanceres i Kina den 9. august 2016. Om telefonen også lanceres på det danske marked er endnu uvist. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

I Danmark har Huawei indtil videre satset på ”Huawei”-telefonerne. Derfor er det uvist om den nye spændende Honor-telefon kommer på markedet herhjemme. Før Honor blev et selvstændigt brand havde vi Honor-modeller på det danske marked, hvilket var nogle af de første telefoner Huawei fik succes med i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer