Overblik: Efterårets nye smartphones

Sommeren er end ikke ovre. Alligevel er det allerede tid til, at efterårskollektionen for smartphones 2016, så småt præsenteres. Her får du et overblik.

Samsung Galaxy Note 7 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Samsung Galaxy Note 7 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Samsung præsenterer tirsdag den 2. august 2016 deres nye Galaxy Note 7, og dermed springer Note-serien fra 5 til 7 i navngivningen. En ”Note 6” ser altså aldrig dagens lys. I stedet bliver det nemmere, at huske modelnavnene fra topmodellerne Galaxy S7 og S7 Edge til Note-serien, som altså nu har samme ”nummer”.

Samsung Galaxy Note 7 ventes til Norden

Dermed bliver Galaxy Note 7 også umiddelbart den første smartphone i efterårskollektionen 2016. Foruden Samsung så er der også store forventninger til Huawei, LG og Apple de kommende måneder.

LG har annonceret, at de kommer med LG V20 i september. Der er dog ingen oplysninger omkring lancering eller noget på vores marked. Dermed er det stadig uvist om det er en telefon, som kommer i handlen på vores breddegrader.

Huawei og Apple på vej med nyt

Google Nexus 2016 model produceret af HTC. 3D rendering

Google Nexus 2016 model produceret af HTC. 3D rendering

Under dette års IFA-messe i Berlin ventes det også, at i hvert fald Huawei har noget spændende med i ærmet.

 – Huawei vil afsløre ny mobil i september

Og ja – så er der også store forventninger til den næste iPhone, der måske – måske ikke, får navnet iPhone 7 og formentlig offentliggøres i september måned.

 – iPhone 7 starter salg midt i september

Derudover er der også en eller flere nye Nexus-modeller på trapperne, som måske allerede ser dagens lys denne måned. Det kunne i hvert fald være aktuelt, hvis rygterne om at Android 7.0 Nougat frigives i august holder stik. Frigivelsen af en ny stor Android-version plejer at følges op af en ny Nexus-telefon.

Rygtebørsen mener desuden, at HTC vil være producent af hardwaren på en eller flere Nexus-enheder i år.

Der er ingen officielle meldinger fra hverken Google, Apple, Huawei eller andre.

MereMobil.dk dækker Samsung’s Unpacked ligesom vi selvfølgelig også dækker både IFA-messen, Apples lancering og de øvrige producenters lanceringer.

Samsung på vej med nyt VR-headset

Der er lagt op til, at det bliver et spændende efterår i mobilbranchen. Netop nu er fordelingen af markedsandelene, at Samsung er markedsleder med 23 procent af markedet for smartphones (21 procent sidste år) og Apple er faldet fra 14 procent til nu kun at have 12 procent af markedet. Dermed skal der måske holdes ekstra godt øje med Huawei, som nu er oppe på en markedsandel på 9 procent på verdensplan. Tallene stammer fra Strategy Analytics.

Mere til historien

Salget på det globale mobilmarked er steget en smule det sidste år. Ifølge analysefirmaet Strategy Analytics blev der i april-juni i år solgt 340,4 millioner mobiltelefoner i verden mod 338 millioner mobiltelefoner i samme kvartal sidste år.

Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Pas på smartphonen i solen

Smartphonen er ikke ligeså vild med solen, som du måske er. Husk pas på, så telefonen ikke overopheder.

(mere…)
Polestar klar med deres første smartphone

Elbilsproducenten Polestar har netop lanceret deres første smartphone. Læs mere om Polestar Phone her.

(mere…)
Smartphone fra Polestar er måske snart godkendt?

Polestar er kendt for elbiler, men nu er de snart på vej med en mobil.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Sociale medier forbydes for mindreårige

Et flertal i en amerikansk delstat har stemt for, at sociale medier skal forbydes for børn under 17 år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram