Samsung på vej med nyt VR-headset

RYGTE: Samsung lancerer Note 7 i morgen, men måske også et nyt VR-headset, som skulle virke med ældre telefoner.

Samsung Galaxy Note 7 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Samsung Galaxy Note 7 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Samsung har inviteret verdenspressen til lanceringen af deres meget omtalte Galaxy Note 7 i morgen (2/8 2016). Foruden den nye phablet så ventes det også, at Samsung vil lancere en ny version af Gear VR-headsettet til at opleve virtual reality fra mobiltelefonen.

 - Samsung afslører Galaxy Note 7 den 2. august

En ny version af Gear VR-headsettet er nødvendig, da Samsung nu også har ændret deres stik til det nye USB Type-C-stik fremfor microUSB-stikket.

Skiftet til stikket gør også, at mange har frygtet et nyt VR-headset så ikke ville kunne benyttes på telefoner med microUSB-stik. Men Twitter-brugeren @OnLeaks mener nu, at have fundet en løsning på dette og forventer derfor, at det næste Gear VR også bliver kompatibelt med Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6+, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, samt den kommende Galaxy Note 7. Det skriver NoWhereElse.fr.

Samsung Gear VR 2016 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Samsung Gear VR 2016 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

 - Samsung Galaxy Note 7 ventes til Norden

Måske adapter med

Hjemmesiden NoWhereElse.fr viser også billeder af det, som angiveligt er den kommende Galaxy Note 7 og det nye VR-headset.

OnLeaks melder ikke noget om, hvordan det er muligt. Dermed kan understøttelsen af alle telefonerne opnås ved at der enten vedlægges en adapter eller, at der i Gear VR-headsettet både er et stik til microUSB og USB Type-C.

 - Samsung Galaxy Note spottet i live

Derudover så er der lidt små designændringer på det nye headset, hvilket giver sig til udtryk ved, at headsettet er helt sort og størrelsen reduceres lidt, samt vægten ligeledes falder fra 318 gram til 300 gram.

VR-oplevelsen forbedres også og synsfeltet på det kommende VR-headset skrues op til 110 grader, mens det eksisterende headset ”kun” har et synsfelt på 96 grader.

Det er endnu uvist, hvad prisen på det kommende VR-headset vil blive.

Mere til historien

Da Samsung lancerede første VR-headset kørte de kampagner, hvor man fik det med hvis man forudbestilte Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge. En lignende kampagne kan blive en realitet ved køb af en Note 7.

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram