Samsung på vej med nyt VR-headset

0

RYGTE: Samsung lancerer Note 7 i morgen, men måske også et nyt VR-headset, som skulle virke med ældre telefoner.

Samsung Galaxy Note 7 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)
Samsung Galaxy Note 7 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Samsung har inviteret verdenspressen til lanceringen af deres meget omtalte Galaxy Note 7 i morgen (2/8 2016). Foruden den nye phablet så ventes det også, at Samsung vil lancere en ny version af Gear VR-headsettet til at opleve virtual reality fra mobiltelefonen.

 – Samsung afslører Galaxy Note 7 den 2. august

En ny version af Gear VR-headsettet er nødvendig, da Samsung nu også har ændret deres stik til det nye USB Type-C-stik fremfor microUSB-stikket.

Skiftet til stikket gør også, at mange har frygtet et nyt VR-headset så ikke ville kunne benyttes på telefoner med microUSB-stik. Men Twitter-brugeren @OnLeaks mener nu, at have fundet en løsning på dette og forventer derfor, at det næste Gear VR også bliver kompatibelt med Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6+, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, samt den kommende Galaxy Note 7. Det skriver NoWhereElse.fr.

Samsung Gear VR 2016 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)
Samsung Gear VR 2016 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

 – Samsung Galaxy Note 7 ventes til Norden

Måske adapter med

Hjemmesiden NoWhereElse.fr viser også billeder af det, som angiveligt er den kommende Galaxy Note 7 og det nye VR-headset.

OnLeaks melder ikke noget om, hvordan det er muligt. Dermed kan understøttelsen af alle telefonerne opnås ved at der enten vedlægges en adapter eller, at der i Gear VR-headsettet både er et stik til microUSB og USB Type-C.

 – Samsung Galaxy Note spottet i live

Derudover så er der lidt små designændringer på det nye headset, hvilket giver sig til udtryk ved, at headsettet er helt sort og størrelsen reduceres lidt, samt vægten ligeledes falder fra 318 gram til 300 gram.

VR-oplevelsen forbedres også og synsfeltet på det kommende VR-headset skrues op til 110 grader, mens det eksisterende headset ”kun” har et synsfelt på 96 grader.

Det er endnu uvist, hvad prisen på det kommende VR-headset vil blive.

Mere til historien

Da Samsung lancerede første VR-headset kørte de kampagner, hvor man fik det med hvis man forudbestilte Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge. En lignende kampagne kan blive en realitet ved køb af en Note 7.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer