Samsung Galaxy Note 7 spottet i live

0

Galaxy Note 7 er så småt på vej. Nu kommer der billeder hvor phabletten virker, og ikke blot er en rendering. Se billederne her.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note er en stor mobil, med de bedste specifikationer, og en dertilhørende høj pris. Dens udvidede funktioner og pen-muligheder har gjort den til en succes i flere lande. Desværre kom Note 5 ikke til Danmark, men det tyder på at afløseren vil.

Samsung Galaxy Note 7 ventes til Norden

Rygterne om Note 7 startede for alvor i juni, da Samsung lavede en side til et kommende produkt med modelnavnet SM-N930F. Galaxy Note 5 hedder SM-N920 og Note 4, SM-N910. Så det er ikke svært at følge analogien. Siden har rygterne taget til.

Samsung Galaxy Note 7 lækket på nye billeder

Nu er der så kommet billeder fra den virkelige verden, hvor vi kan se hvad der må forventes at være det endelige design. Desværre er der ikke noglebilleder af bunden så vi kan se holderen til pennen, eller om den får USB Type-C port.

Specifikationerne kender vi heller ikke endnu, men vi forventer noget i stil med 4 GB ram, Snapdragon 821, 5,8 tommer skærm og et rigtigt stort batteri.

Mere til historien

Egentlig burde afløseren hedde Note 6, men for at følge Samsungs Galaxy serie bliver den formentligt kaldt Note 7.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer