Denne uges mobilnyheder – uge 26

0

UGE 26: Den seneste uge har budt på anmeldelsen af Huawei P9 Plus, samt lanceringen af et nyt lavpris-abonnement fra Plenti. Få ugens overblik her.

Ugens nyhederHuawei var engang mest kendt for deres mobile bredbåndsmodems, men efterhånden er de blevet en ret velset mobilproducent i både ind- og udland. Vi har den seneste uge bragt anmeldelsen af deres nyeste topmodel Huawei P9 Plus.

TEST: Huawei P9 Plus – den bedste Huawei topmodel

Den nye ”spiller” på det danske mobilmarked, Plenti, har netop lanceret et nyt abonnement, som er et rent lavpris-abonnement. Her er fjernet de forskellige indholdstjenester, hvilket ellers var det Plenti slog sig op på i deres første abonnement.

Rygterne har også floreret den seneste tid. Vi har derfor opsummeret nogle af de nyeste iPhone 7 rygter, samt skrevet lidt om rygterne omkring HTC der angiveligt er på vej med Nexus-afløser og Samsung der vil sende en særlig olympisk udgave af Galaxy S7 Edge på markedet.

Google har meldt ud, hvad Android N opdateringen officielt er blevet navngivet. Og mange havde spået, at navnet måske blev Nutella, men det er altså nu Android Nougat.

Derudover har ugen budt på Roskilde Festival, hvilket indebærer et større arbejde for teleselskabernes netværksteknikere. Du kan høre nærmere om dette i nedenstående video, hvor vi blandt andet afslører lidt sjove fakta omkring brugen af smartphones på festivalen.

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 26

01. TEST: Huawei P9 Plus – den bedste Huawei topmodel
02. Plenti lancerer et rent lavpris-mobilabonnement
03. Pristjek: Spar 55 procent på mobilabonnementet
04. iPhone 7 – her er de nyeste rygter
05. 25 kroners mobil klar til salgsstart
06. Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt
07. Roskilde-branding af MobilePay møder kritik
08. HTC rygtes med Nexus 5X afløser
09. Samsung Galaxy S7 Edge på vej i speciel Olympic Edition
10. iPhone 7 kommer ikke i Space Gray

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer