iPhone 7 – her er de nyeste rygter

RYGTE: iPhone 7 får større hukommelse til samme pris, bedre kamera og så kommer der en iPhone 7 Pro.

Rygter om Apples kommende iPhone 7 fortsætter, efter at udviklerkonferencen WWDC stoppede, og der er kommet ny iOS version til udviklerne. I den kommende iOS 10 kan udviklerne lede efter tegn på ændringer, som dermed indikerer, hvad vi har i vente til iPhone 7. Samtidig drister tilbehørsproducenter sig igen og igen til at lække informationer, som de får fra Apple.

Kommer iPhone 7 med dual-SIM?

iPhone 7s rygtede prisniveau, lækket fra hardware producent

iPhone 7s rygtede prisniveau, lækket fra hardware producent

I et stykke tid har det været rygtet at Apple ville lave en iPhone 7 med 256 GB hukommelse. Dette ser ud til stadig at holde vand, men et nyt rygte siger, at Apple ikke vil hæve prisen i år. Samtidig vil den mindste iPhone 7 nu have 32 GB hukommelse og ikke 16 GB som nu, og stadig til samme pris. Den mellemste vil så have 64 GB.

iPhone 7 Plus, der stadig er 5,5 tommer vil ifølge rygterne komme i 32 GB, 128 GB og 256 GB versioner, og igen i år vil Plus’en få bedre kamera end den mindre 4,7 tommer model. Dog vil Plus efter sigende kunne prale af et dobbelt kameramodul, der skal give bedre billeder.

iPhone kommer måske i Pro version

iPhone 7 Pro rygterne lader vente på sig, da der ikke er specielt mange rygter om den, men man kan nok godt lade sig inspirere af iPad Pro’s ekstra funktioner. Nogle rygter siger der også er en tre-bens forbindelse på bagsidens nedre del, på nogle billeder har 7 Plus også den forbindelse, så det kan igen være en differencering fra 4,7 tommer modellen. Hvad de tre punkter skal bruges til er uvist, men det kan være til opladning, forbindelse til ekstra batteri eller lignende.

Vandtæt iPhone?

De nye iPhones skulle også for første gang have en certificering til vand og støvafvisning, som for eksempel Sony har gjort meget ud af de seneste år. Om det bliver alle tre versioner, siger rygterne ikke noget om, men det kan være derfor, at man har valgt at fjerne 3,5 mm headphone jack-stikket, da der så er én åbning mindre at bekymre sig om.

Mere til historien

Et rygte som man ikke hører så meget til længere, er at Apple også vil lave en blå version, kaldet ”Deep Blue”, så der vil være Space Grey, Silver, Gold og Rose Gold. Måske var det blot et gæt eller en forhåbning som ikke længere holder stik.

Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram