iPhone 7 – her er de nyeste rygter

RYGTE: iPhone 7 får større hukommelse til samme pris, bedre kamera og så kommer der en iPhone 7 Pro.

Rygter om Apples kommende iPhone 7 fortsætter, efter at udviklerkonferencen WWDC stoppede, og der er kommet ny iOS version til udviklerne. I den kommende iOS 10 kan udviklerne lede efter tegn på ændringer, som dermed indikerer, hvad vi har i vente til iPhone 7. Samtidig drister tilbehørsproducenter sig igen og igen til at lække informationer, som de får fra Apple.

Kommer iPhone 7 med dual-SIM?

iPhone 7s rygtede prisniveau, lækket fra hardware producent

iPhone 7s rygtede prisniveau, lækket fra hardware producent

I et stykke tid har det været rygtet at Apple ville lave en iPhone 7 med 256 GB hukommelse. Dette ser ud til stadig at holde vand, men et nyt rygte siger, at Apple ikke vil hæve prisen i år. Samtidig vil den mindste iPhone 7 nu have 32 GB hukommelse og ikke 16 GB som nu, og stadig til samme pris. Den mellemste vil så have 64 GB.

iPhone 7 Plus, der stadig er 5,5 tommer vil ifølge rygterne komme i 32 GB, 128 GB og 256 GB versioner, og igen i år vil Plus’en få bedre kamera end den mindre 4,7 tommer model. Dog vil Plus efter sigende kunne prale af et dobbelt kameramodul, der skal give bedre billeder.

iPhone kommer måske i Pro version

iPhone 7 Pro rygterne lader vente på sig, da der ikke er specielt mange rygter om den, men man kan nok godt lade sig inspirere af iPad Pro’s ekstra funktioner. Nogle rygter siger der også er en tre-bens forbindelse på bagsidens nedre del, på nogle billeder har 7 Plus også den forbindelse, så det kan igen være en differencering fra 4,7 tommer modellen. Hvad de tre punkter skal bruges til er uvist, men det kan være til opladning, forbindelse til ekstra batteri eller lignende.

Vandtæt iPhone?

De nye iPhones skulle også for første gang have en certificering til vand og støvafvisning, som for eksempel Sony har gjort meget ud af de seneste år. Om det bliver alle tre versioner, siger rygterne ikke noget om, men det kan være derfor, at man har valgt at fjerne 3,5 mm headphone jack-stikket, da der så er én åbning mindre at bekymre sig om.

Mere til historien

Et rygte som man ikke hører så meget til længere, er at Apple også vil lave en blå version, kaldet ”Deep Blue”, så der vil være Space Grey, Silver, Gold og Rose Gold. Måske var det blot et gæt eller en forhåbning som ikke længere holder stik.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram