Sony Xperia Z2 overlever 6 uger under vand

0

Sony lever højt på deres teknologi, som gør telefonerne vand- og støvtætte. Nu forlyder det en Xperia Z2 har overlevet 6 uger under vand.

Beskadiget Xperia Z2 efter 6 uger under vand (Kilde: AndroidAuthority.com)
Beskadiget Xperia Z2 efter 6 uger under vand (Kilde: AndroidAuthority.com)

Der er ingen tvivl om, at en af de teknologier der har hjulpet Sony lidt i konkurrencen på smartphone-markedet, er teknologien, som gør deres enheder vand- og støvtætte.

Vi har også tidligere skrevet, at Sony Xperia Z2 tåler mere vand end Galaxy S5. Og Sony Xperia Z2 er da også IP58-certificeret, hvilket betyder den holder til at være på 1,5 meters dybde i op til 30 minutter.

Xperia Z2 tåler mere vand end Galaxy S5

Men skal man tro svenske medier, så har Xperia Z2-ejeren Alexander Maxén udsat hans enhed for meget længere tid under vand. Alexander Maxén var på ferie med en god ven, da han tabte telefonen i havet (med en dybde på mere end 10 meter). Han kunne ikke lige få fat i enheden igen, men da han kom på land igen erfarede han, at der fortsat var forbindelse til telefonen.

WEB-TV: Sony Xperia Z2 – god på de fleste punkter

Seks uger senere var en af hans venner ude at dykke og fandt den tabte Xperia Z2.

Telefonen var blevet beskadiget udvendigt og batteriet var løbet tør for strøm, men da den blev sat til opladning startede den straks med at få strøm igen. Overraskende nok virkede den også til at foretage opkald osv. Det skriver AndroidAuthority.com.

Nu tænker du så, at Sony burde skrive telefonen kan holde til mere end de gør. Men blot fordi en enkelt enhed overlever en sådan behandling kan man ikke forvente alle enheder ville gøre det. Derfor er IP-certificeringerne også lavet, så man ved de kan overholde standarden.

TEST: Sony Xperia Z2 – Sony overgår sig selv igen

Mere til historien

Sony ventes, at præsenterer efterfølgeren Xperia Z3 under årets IFA-messe. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer